3 topp värsta...

.....sakerna som hänt mig på internet de senaste 3 åren.
1. En väldigt märklig person från tradera skickade hotfulla mail om att han skulle minsann komma hem till mig (En parfymflaska som HAN packat i bara ett vanligt kuvert, den gick ju sönder förstås)

2. En "vän" skickade dumma kommentarer från både min mobil och senare vår dator, som JAG fick ta skulden för.(Tack) Ett flertal gånger dessutom till flera personer. Vilken vän eller hur? Inte använt mitt namn men IP nummer kan ju vilken idiot som helst spåra! Det var dessutom medvetet för att jag skulle råka illa ut.

3. Det senaste, utfrysningen eller vad vi ska kalla det, i forumet.  Det var väldigt oebhagligt...Snacka om att bli förd bakom ljuset, man tror att det är "vänner", men man har helt fel. Har till och med träffat  personer IRL därifrån. kan ju säga att det finns kopplingar mellan nr 2 och 3 men mer säger jag inteVad ska man göra??? Vill man sälja/köpa på tradera så måste man lämna ut adress

"Vänner" ska man ju kunna lita på, annars kan man lära känna nya

Man måste ju kunna uttrycka sina åsikter öppet ju....I forum, eller ni fattar...Kanske skulle man sluta använda internet helt? Det känns som om det är bäddat för missuppfattningar...

Sluta maila!
Varenda gång någon skriver något ommig, i andra bloggar eller på forumet, så får jag det mailat till mig! Sluta maila mig, vill inte läsa det! Jag tänker försöka släppa detta nu, och det hoppas jag att alla andra också kan göra. För deras egen skull då. Det är obehagligt att några kikar in här för att bara störa sig...Obehagligt...Och jag vet att dom inte kommer sluta, men det är deras problem...Hoppas också att detta problemet löser sig för de andra i framtiden...Men, ämnet nätmobbning kommer jag fortsätta skriva om...Det finns nämligen inget som ger mig mer kalla kårar än när människor måste utnyttja sina maktpositioner för att själva må bra...

Inte alls bra...

Jag mår inte alls bra idag...Jag är fortfarande ledsen över att någon kallade mig socoipat. Någon som inte känner mig, har gjort ett sådant uttalande... Jag är inte den bästa på att uttrycka mig ibland, och ja jag skrev att tydligen kan vem som helst skaffa barn nu för tiden, men, det är väl klart att jag ser olämpliga föräldrar mer än andra, eftersom jag ofta ser hur mycket föräldrar faktiskt klagar på sina barn...Klart att jag blir ledsen då, klart att jag bara vill säga: Du ska vara glad som har barn överhuvudtaget. Visst måste man få klaga, men då måste jag också få lov att skriva hur det känns för mig. Jag tänker när många berättar att deras barn förlöstes med kejsarsnitt, har tre kusiner och en brors dotter som inte fick födas på det "naturliga" sättet, och då klagar människor över att de inte fick en sådan förlossning de ville ha, men, hur lyckligt lottade är de inte som fick barn överhuvudtaget?


Fick höra en gång av en lärare på komvux, att det var väl typ inget tråkigt att jag inte kunde få barn, jag kunde ju adoptera.

Hmm...Ja visst, det är inte alls samma sak, och jag skulle vilja adoptera, men, har ni överhuvudtaget någon som helst vetskap om vad det innebär? 

För det första så får man sällan små barn, utan oftast lite äldre, dessutom så kostar det mellan 100-200.000 kronor för en adoption, och när du väl fått besked om att du får ett visst barn, så kan du inte neka pga tex ålder på barnet mm, utan då måste du ta det barnet.

Utöver det så måste man oftast ha gått på högskola, får inte ha epilepsi, inte lida av övervikt, ska ha varit gifta ett x antal år, inte ha för stor åldersskillnad och ännu mer löjligt trams...

Så ja, ibland känner jag verkligen att vem som helst tydligen får skaffa barn, medans vi som inte vill annat ska synas in i sömmarna. Ibland ger vissa som har barn skenet om att det är så jobbigt, och så tråkigt och dom har innnnnga pengar...

Men och? Ni har  barn, ni har blivit föräldrar, det är den allra största gåvan man kan få... Jag hade mer än gärna bott i en kartong och inte ägt en pryl, om jag hade fått sitta där med mitt barn, som för övrigt kanske bara har ett ben eller läpp gomspalt eller vad som, jag hade älskat det barnet så sjukt mycket så ingen av er som redan har barn kan förstå.


Jag vill ha rätten att känna som jag gör, jag vill ha rätten att tycka som jag gör, men det får jag inte för nu räknas jag uppenbarligen som en dålig människa. Det är skumt, jag har alltid varit öppen och tagit emot kritik hyfsat bra, och jag jobbar ständigt på det, men det ger uppenbarligen andra rätt att skriva hur mycket skit om mig som helst. Det sägs att inte kan möta min kritik, men jag publicerar alla kommentarer nu, som inte är stötande, medans jag inte har en chans att bemöta kritiken att jag är en sociopat och den som mailade texten till mig är en felknu--ad jävel...


Men tack, vem är mest omogen egentligen?


Jag har många dåliga sidor, men gissa vad? Alla har det!

Och jag är inte det minsta lik en sociopat, jag har fruktansvärt mycket empati och kärlek inom mig, men också mycket bitterhet...


Vet inte, kanske har med att göra att jag såg min pappa försöka ta livet av sig upprepade gånger när jag var 16 år gammal??

Ingen har brytt sig om att fråga mig, alla bara antar...Det är NI som är svin och sociopater, inte jag.

Orättvist!
Livet är så orättvist ibland! Att det händer dåliga saker ibland, det kan jag förstå, men när det händer dåliga saker gång på gång på samma person så blir jag bara så arg!


Nu pratar jag inte om forum-mobbningen...Utan det är min svärmor som är sjuk. Jag blir bara så arg...Det är sååå orättvist...Jag älskar min sambos föräldrar nästan som mina egna, känner nästan att hans syskon är mina syskon, hans styvföräldrar med mera...Så jag blir faktiskt jäkligt ledsen...Jag må uttrycka mig klumpigt ibland, så blir jag när mina känslor väller över, men jag arbetar på det....Saken är att ibland så vet jag att jag som barnlös kan verka arg och hård, men det betyder inget för jag älskar givetvis alla ändå! ALLA!


Nu är det ju snart semester så då kommer vi ju träffa svärmor+familj, och snart kommer Tobbes ena syster och pojkvän ner, samt Broren, hans sambo och deras lilla tös, och det ser jag fram emot väldigt mycket....Och till sommaren så träffar vi Kim och hennes bestar :-) Så mycket roligt, men, ändå är ju allt som händer så jävla pissigt....


Fan...


Fler kommentarer...Uppdaterat!(Igen- Kan ni låta mig va nu eller?)
Jag vet inte vad som är fel som sagt men kommentarerna vill inte synas så jag får fortsätta publicera dom här...


Helena: om Fler kommentarer...:
Meningskiljaktigheter har vi haft både en och två ggr du och jag, men det är inte anledningen till att du blev avstängd. Du blev avstängd för att du vid upprepade tillfällen bröt mot pret-tys regler och allmänna riktlinjer.
Du får tycka att reglerna är hur fel som helst, men vi har dem och vill man vara medlem så får man acceptera dem. Konstigare än så är det faktiskt inte. Nu tycker jag det är dags att vi lämnar det här.
Du får jättegärna maila mig om du tycker att jag har varit för dålig på att förklara anledningen till din avstängning så ska jag göra mitt bästa för att förklara hur jag resonerade när jag fattade det beslutet. Du har min adress.Svar: Hej Helena! Jag tycker inte att reglerna är fel, utan jag tycker inte att bröt mot dom. Jag har enbart diskuterat och jag har ALDRIG skrivit något dumt till någon inne på forumet. Jag är helt enkelt av den åsikten att man inte kan vara moderator och vän, då är man ju partisk eller hur? Känns inte som om du förstår hur jag menar men vi kan ju komma överens om att du aldrig förlät mig för (den enda) gången jag "trollade" i din blogg, trots att jag upprepade gånger bad om ursäkt och förklarade att jag precis då fått mens efter vårt tredje misslyckade ivf. Jag tar ändå på mig skulden för det, för jag är ju själv ansvarig för vad jag gör/skriver. MEN, jag har inte fått "flera" varningar, det är ju direkt lögn och det fanns flera andra som då påpekade för mig att stämningen mot mig var väldigt hätsk, utan anledning. Så, att mailas vid anser inte jag är lönt, men du är välkommen att skriva här om du vill.

Det enda jag dessutom skrev när jag "trollade" var att det var orättvist att de som hade större bloggar fick mer saker i beautybagen, i runda ordalag.


Helena om Fler kommentarer...Uppdaterat!:
Du har rätt, det finns ingen vits med att vi försöker reda ut det här. Du tycker att jag har fel vad jag än säger och jag vet inte ens vad du pratar om längre. Hoppas du får en skön sommar!
Svar: Nej säkert, du vet inte vad jag pratar om. Detsamma (skön sommar) önskar jag tillbaka då.

Clivia om Kommentarer:
Men ge oss "hela" historien då, ge mig ett exempel på nätmobbning som förekommit på Pret-ty. För hur jag än vrider och vänder på det kan jag faktiskt inte se det.

Hätska diskussioner och meningsskiljaktigheter är en sak, mobbning något helt annat.Svar: Men och bli utkastad för att man har heta diskussioner och meningsskiljaktigheter är ju just det som är nätmobbning. Det finns ingen annan anledning till att jag blev utslängd än det. Då borde ju du med bli utslängd eller? Och alla andra som vågar tycka. Har också svårt för vuxna personer som använder ord som "sönderk-----" och liknande. Känns ungefär dubbelt så barnsligt som det alla anklagar mig för.


...... om Tack -------- för ditt mail:
men för fasen, lägg av att bråka, klart hon har rätt att vara ledsen för vad som hänt henne i hennes liv, det kan alla andra skita i.
sen kanske du inte är bäst på att uttrycka dig tjejen, men det är inget som gör dig till en dålig människa. tänk innan du skriver och va den större människan. kram kram


Svar: Tack så mycket, ska följa ditt råd...:)


Kommentarer

Jag vet inte vad som är fel men kommentarerna syns inte så jag publicerar de här istället.

 
Creme idiot: Men, hur kan du välja att skriva om någon du inte ens känner, att de inte borde få ha barn? Du har väl inte den blekaste aning om hur denna någon sköter sitt/sina barn? Klart du inte använder namn, men du pekar ut några som alla i denna värld (beauty-nät-världen)känner till. Klart de känner sig påhoppade och utpekade. Har detta inte gått för långt nu tycker du? Börja titta inåt istället nu, du behöver nog ta hadn om dig själv och göra upp med dina känslor. Lycka till, önskar dig i ärlighetens namn ett bättre liv än det du har nu!
Creme idiot: Du fortätter spärra våra kommentarer, trots att du i ditt inlägg skrivit att du ska släppa fram alla, i rättvisans namn... Sorgligt...För det första, hur kan du skriva en kommentar och sedan en till 2 min senare och säga att jag inte släpper igenom den? Jag har faktiskt ett liv, jag sitter inte vid datorn 24 timmar om dygnet som vissa av er.


Men vad vet jag? Jag är ju en "sociopat"...Det om något är ju förtal...Eller hur? (ja, jag har läst det, jag får mail hela tiden)


Varför fortsätter ni läsa min blogg egentligen? Det är ju snarare NI som är "kåta" på vad jag skriver...Och hur kan NI välja sida när ni inte vet hela historien? Ni följer bara instinktivt massan...

För att tala om något helt annat, så har vi varit på stranden och plockat sandslipade skärvor...Har börjat samla på sådana. Vet inte riktigt vad jag ska ha dom till, men kommer jag väl på...


Eller inte eftersom jag är en sociopat....Kanske borde JAG anmäla det istället???


Hur kan någon skriva det över huvud taget???? Jag är allt annat än en sociopat! Fy fan! Vem är det som är elak mot vem egentligen?! Ni kanske borde tänka efter lite själv?

JAG sitter och skriver på MIN blogg. Om MITT liv och MINA upplevelser, jag skriver inga namn, inte ens på forumet (har tagit bort det) och ÄNDÅ så läser folk vad JAG skriver och stör sig på det..


Det är flera månader sedan jag blev kickad från forumet och det är inte alls för att prata "skit" om det som jag tog upp det. Jag togh upp det igen eftersom det finns väldigt många människor som lider av NÄTMOBBNING och hur gärna ni än intalar er att det är JAG som är dum, elak och psykiskt störd så är det så JAG upplevde det. Fatta det!


Läs inte min blogg i sådsana fall om ni inte gillar det. För helvete...Och här berättar jag om min barnlöshet i bloggen och på forumet och så har ni mage att ta upp det mot mig?! Man kan undra vem det är som är störd egentligen?Du, ja du vet vem  du är, kan du inte bara låta bli att läsa min blogg? Det känns som om du följer min blogg och bara väntar på att hitta något "fel". Om nu alla tror att jag är ute efter publicitet så sluta läsa då!!!


Hur känns det för er att ni får mig att må piss för att jag inte ens kan skriva om mina känslor här?

Eller, det är bara de stora bloggarna som får skriva vad de känner eller?


Tack -------- för ditt mail

Fick ett mail med en text plus kommentarer(tack) .Kan ju bara skriva som så att jag visste om att jag skulle få höra att jag är bitter för att jag är barnlös. Men faktum är att barnlös har jag varit länge och både varit bitter, arg och ledsen, men det är jag inte så fasligt nu. Att reagera på att det finns de som inte tar hand om sina barn ordentligt är väl bara naturligt.

Så alla ni som skrivit kommentarer om min barnlös: Lågt att välja det att hacka på, särskilt eftersom jag inte alls är bitter över det längre. Vi har gjort tre ivf som alla misslyckats, och visst har jag varit ledsen, men jag får ändå lov att ha en åsikt.

Jag har mailat länkar till blogg.se med alla inlägg som detta gäller, och NEJ, det är varken ärekränkning eller förtal, har jag fått som svar. Och jag har bara sållat bort EN persons kommentarer, så det så. De flesta av er är alldeles för fega för att ens våga kommentera detta. Det är ju så bekvämt att gömma sig bakom fasaden att "inte mata trollen".

Det största och konstigaste av allt är att det dessutom är DOM som sökt upp MIG, jag har inte skrivit något dumt till någon av dom i deras kommentarer. Så låt mig va.


Om det känns bättre för er att tro att detta beror på min barnlöshet så går det bra. Och föresten, ingen av mina släktingar läser min blogg.  Kanske borde andra tänka på att det är blogginnehavaren som får stå till svars för publicerade kommentarer dessutom. Det är också en anledning till att jag har kommentargranskningen igång, och det har jag haft länge. Men fine, om ni använder vanliga ord som inte är otrevliga och nedlåtande så släpper jag igenom ALLA kommentarer till detta inlägget...Så passa på nu, sen har ni inte det att skylla på. Det är 2 st som kommenterat detta innan, ingen mer har ens försökt...


Mvh Aja

Gammalt inlägg...
Inlägget innan konad-inlägget är ett gammalt och jag vet inte hur man tar bort det för det går inte...


I alla fall, det var inte det jag skulle säga, eller skriva rättare sagt. Tycker det är tråkigt att jag inte kan skriva om mig själv och mitt liv i min egen blogg. Det är inte ens nära vare sig förtal eller ärekränkning. Jag skrev om MIN historia hur JAG uppfattade  allt. Detta till och med ett rätt bra tag sedan det hände...Skulle aldrig få för mig att gå till personangrepp eller att få någon att må dåligt, utan jag skriver helt enkelt hur det var för mig.


Om andra vill tro och tror att jag inte har något liv eller att jag skulle vara psykisk instabil, så är det inte mitt problem...Som sagt, det är en del andra som har upplevt samma sak. Att bli sparkad på när man redan ligger är inget nytt fenomen, och saken är att jag blev illa behandlad, jag blev det. Klart att jag vill berätta om det! eller?

Jag har ALDRIG förtalat någon och ingen kan skylla mig för det. Tyvärr. För så fort någon som är annorlunda än smeten så ska man få för det. Men jag kan i alla fall säga med sanning att jag inte vänder kappan efter vinden längre, och det finns människor som har tagit nätmobbing så hårt att de inte kunnat leva vidare, så att skylla något på mig som man själv håller på med är helt absurt...


Om jag hade varit ännu ett troll i mängden så hade jag väl knappast erkänt det misstaget jag gjorde en gång...


Det är konstigt hur saker kan förvridas bara för att någon annan förvränger historien...


Och nej, jag släpper inte in ALLA kommentarer, men jag gallrar definitvit inte ut bland kommentarerna och det är bara en person kommentarer som jag har valt att inte publicera...

Jag skriver här för att jag tycker om att skriva, beskriva och förklara mina tankar och mitt liv, och inte för att någon ska läsa det och störa sig på det. Visst, reaktioner hade jag förväntat mig, men i vilket fall som helst så hade jag ändå skrivit...

Och det är inte det som stör andra, utan det faktum att jag inte BRYR mig om vad andra tycker. Jag har haft många problem i mitt liv, men ett av dom är inte att stå upp för det jag tycker, för det är en styrka. Besöksantalet har rusat i höjden de senaste dagarna, men endast 2 st har kommenterat mina inlägg där jag pratat om känslor, och det säger ju allt...


Jag tycker att det känns obehagligt att så många sällar sig till skaran som sparkar, och tänk om jag inte haft min fina släkt och min sambo, då hade jag nog inte varit så stark.


Det skrämmer mig som sagt, hur saker kan förvrängas när andra berättar, det är rent av obegligt och jag känner mig förföljd eftersom det finns människor som uppenbarligen bara läser min blogg för att kontrollera vad jag gör och skriver...


Det är mycket obehagligt...Men som sagt, förutom den känslan så rör det mig inte, och jag har lyckats arbeta mig upp till ett sunt och bra liv, och det är ju synd om andra är avundsjuka...Det kan ju inte jag ta på mig...


Jag jämförs med människor som har skrivit så ofantligt elaka saker till bloggare.

Konstigt då, jag skriver inte ens ut NAMN här ju. Och jag har ALDRIG skrivit något i stil med att jag hoppas att någon ska dö eller något sådan och jag tycker att det är vidrigt, VIDRIGT, att jag jämförs med sådana.


Nej, nu har jag inte tid att sitta här och ödsla tid på detta skitet, jag ska ut och powerwalka med mina vänninor...


Sov gott.


(föresten, har aldrig fått någon förklaring för varför det finns andra som känner som jag, har alla en förvrängd livsyn eller? Det får jag aldrig svar på, för då låtsas man som att solen skiner)

Konad
Har kört konad på mina naglar...Blev riktigt fint...:)ang forumNu känner jag att jag måste säga detta!

Det känns som om så fort det går lite hett till i en diskussion, så är någon där och låser tråden!! VAD är meningen med det?!

Är vi inte vuxna människor!? Jag har lärt mig att skriver man något får man stå för det, online eller ej! Kan man inte stå för det man skriver behöver man inte skriva alls tycker jag!

Sen så tycker jag faktiskt att när det väl blir ett "påhopp", och en person går emot, så går ALLA emot, vet ni vad det kallas? NÄTMOBBING.

Jag fattade inte föräns jag visade en vännina en tråd här, och hon sa "Det är ju nätmobbing".


Det är taskigt och tråkigt och nog borde man kunna visa att man tycker utan att få syrliga kommentarer.


Jag har inget allmänt emot forumet, men så här jag  känt ett tag nu, och det känns bra att skriva ner det och stå för det. Orkar inte hålla det inom mig, det känns falskt.

Forumet är (eller tyvärr VAR) som ett andra hem för mig, och jag tycker att vi kan bete oss som de vuxna vi är. JAG inkluderat, som ibland inte skriver i de bästa ordalagen, men jag är medveten om det i alla fall, och erkänner det. Jag själv har varit dålig innan på att ta kritik. Jag hänger kvar fortfarande, men jag är hellre inte här alls om man ska behöva känna att man inte blir respekterad...


Det var allt jag ville säga, go ahead och lås tråden, säg emot eller anmäl till moderator, eller vad F stäng av mig vetjag!!! Jag kommer stå för det jag har berättat och det jag tycker i alla fall. Och ingen kan ändra min åsikt.Som någon sa; Kritik måste man tåla. (Om än ta viss kritik med en stor nypa salt efter ditt eget omdöme)Någon som har en åsikt att stå för? Välkommen!!

För alla er som inte läste...
Här är diskussionen i sin helhet som gjorde att jag blev avstäng från forumet. Jag vill påpeka att jag inte fått NÅGON varning what so ever, utan ett pm där det delgavs att jag diskuterade för mycket typ och tog åt mig för mycket (det gjorde jag, det har jag redan sagt). Så, ingen varning, utan det var rätt och slätt detta under som såg till att jag inte fick vara medlem. I och för sig så hade jag ju redan förutspått det....Inte så svårt hehe :-)

JAG
Nu känner jag att jag måste säga detta!

Det känns som om så fort det går lite hett till i en diskussion, så är någon där och låser tråden!! VAD är meningen med det?!

Är vi inte vuxna människor!? Jag har lärt mig att skriver man något får man stå för det, online eller ej! Kan man inte stå för det man skriver behöver man inte skriva alls tycker jag!

Sen så tycker jag faktiskt att när det väl blir ett "påhopp", och en person går emot, så går ALLA emot, vet ni vad det kallas? NÄTMOBBING.

Jag fattade inte föräns jag visade en vännina en tråd här, och hon sa "Det är ju nätmobbing".


Det är taskigt och tråkigt och nog borde man kunna visa att man tycker utan att få syrliga kommentarer.


Jag har inget allmänt emot
FORUMET
, men så här jag  känt ett tag nu, och det känns bra att skriva ner det och stå för det. Orkar inte hålla det inom mig, det känns falskt.

FORUMET
 är (eller tyvärr VAR) som ett andra hem för mig, och jag tycker att vi kan bete oss som de vuxna vi är. JAG inkluderat, som ibland inte skriver i de bästa ordalagen, men jag är medveten om det i alla fall, och erkänner det. Jag själv har varit dålig innan på att ta kritik. Jag hänger kvar fortfarande, men jag är hellre inte här alls om man ska behöva känna att man inte blir respekterad...


Det var allt jag ville säga, go ahead och lås tråden, säg emot eller anmäl till moderator, eller vad F stäng av mig vetjag!!! Jag kommer stå för det jag har berättat och det jag tycker i alla fall. Och ingen kan ändra min åsikt.Som någon sa; Kritik måste man tåla. (Om än ta viss kritik med en stor nypa salt efter ditt eget omdöme)


Medlem
Jag väntar tills du har slutat uppdatera tråden.JAG
Det har jag gjort nu.


Moderator
jag förstår faktiskt inte ditt inlägg här,
---. jag låser en tråd när jag tycker att den har övergått till tjafs som inte leder något vart. det finns andra forum att tjafsa i, om man känner för det.

JAG
Det är skillnad på att tjafsa och tåla varandras åsikter, och faktiskt lyssna på vad andra säger. Det finns andra som har märkt av detta på detta forumet, även om inte alla vill stå för det de känner. Jag syftar just nu på tråden du låste. Jag ville bara dela min åsikt och inte bara glatt le som man lätt gör. Jag kan inte och vill inte göra något åt att du inte delar min åsikt, det är frivilligt.


Moderator
var du inte färdig med att dela med dig av dina åsikter, eller tycker du att det också behövdes ältas?
problemet med den tråden var snarare att folk inte vet när de ska lägga ner och när det inte leder någonstans längre.Medlem
Just här är jag faktiskt med MODERATOR, tråden hade blivit off topic, både "sidor" hade förklarat sig, det var enkelt missförstånd, men tråden handlade inte längre om orginal ämnet. Förstår att den stängdes  Leende (smiley)JAG
Jag ältar hellre tills alla förstår att det inte BARA handlade om den tråden. Jag tycker det är tråkigt att man måste låsa en tråd mitt när någon försöker föklara sig, det är orättvist för den som försöker förklara, och man kan ju faktiskt bara skriva ett inlägg och typ säga OT eller något. Nej, jag är inte färdig. Jag tänker stanna kvar och besvara vad alla andra tycker tills jag blir trött och ska sova


Medlem
Men det var ju inget som måste förklaras inför alla, i just det här fallet, MEDLEM och MEDLEM (var det?) kan ju fortsätta via PM, det är framförallt de två som ska känna sig nöjda, eventuellt MEDLEM.
Den andra tråden som jag minns låstes var också ett gräl mellan två personer, det gör sig inte i forumet, det bör ske privat  Leende (smiley)JAG
Ja för guds skull, hyssja med allting. Och VÅGA inte tycka något annat än vad alla andra tycker...Det kan ske vart det vill, jag tänkte bara skriva vad jag tycker...Medlem
Men ---, tycker du inte det är tradigt när det bara blir tjat fram och tillbaka, diskussitionen redan är uppklarad som ett missförstånd och man kommit ifrån ämnet helt?
Att låsa  tråden var kanske inte den första lösningen jag skulle tänkt på, utan att säga till personerna att ta det privat isåfall, men det hade man ju gjort någonstans i nämnda tråd tror jag.

Det är trådar som den här och diskussitioner som i tråden som blev låst som får mig att sucka, skaka på huvudet åt folk och inte ilja vara på FORUMET mer, det börjar bli som Stylesearch snart juJAG

Ja det är tråkigt när man inte kan vara sig själv online. Eller ingen här klarar av diskussioner? Bara jag kanske? Inte förr men nu.


Medlem
Vänder du inte taggrna lite väl mycket utåt nu? Tycker det verkar som att du söker diskussition (bråk?) på nåt sätt, faktiskt.
Visst ska du få uttrycka din åsikt, men i ditt första inlägg i tråden tycker jag bara du är hetsig och anklagande.
Varför inte ta upp det prvat med MODERATOR när det var hon som låste tråden? För det var ju det ud var missnöjd med från början?
Och vadå inte vara sig själv online? Det fattade jag inte alls.
JAG
Jo, jag vänder taggarna utåt, det gör jag, alldeles rätt. Nej, jag är trött på allt smygande. Jag står som sagt för det...Synd om alla andra misstycker. Jag är nöjd. Jag har lättat mitt samvete.Medlem
Jag tycker väl mest att du verkar vilja starta någon onödig diskussion, fattar inte varför. Missförstånd är väl lika vanliga på internet som som IRL, och folk har även IRL olika åsikter. Inte mobbar ju folk varandra bara för dem har olika åsikter och försöker reda ut dem
JAG
Ja, du får tycka vad du vill...Tyvärr kan du inte ändra mitt tyckande, inte heller säga att min åsikt är fel, utan bara vad du tycker....Som sagt jag välkommnar ALLAS åsikter....Menar du att nätmobbing inte existerar, eller bara inte på detta forumet? Bra om du har koll på hela forumet tycker jag.


Medlem
Smygande? Att ta det privat istället för att bräka ut det i en hel tråd och sprida negativ energi, skulle inte det vara bättre? Och att söka bråk? Det är ju bara dumt.
Men det är ju bra att du är ju nöjd.  Då kan jag avsluta min del av disussitionen. Jag kommer inte läsa den här tråden mer, det är för mycket negativ energi för att jag ska må bra.
Kalla det feghet eller vad du vill, "att inte kunna ta en diskussition". Å andra sidan är det ingen sådan heller, eftersom du ändå kommer vända taggarna utåt och anse att alla har fel.
Tack för mig.Moderator
o.k., här kommer ett utdrag av forumreglerna:

11. Lyssna på FORUMETS moderatorer! De finns här för allas trevnad, och deras beslut gäller. Vill man opponera sig mot en moderators beslut i en situation så hör man av sig till FORUMETS redaktörer, användarnamn "-----" och "-----", via PM eller mail: RADERAT eller RADERAT Diskussioner kring våra moderatorers beslut ska inte föras på forumet.
alla regler hittar du här: LÄNK BORTTAGEN

och det betyder att din tråd bryter mot reglerna, ---! reglerna finns till för trevnadens skull, och att sitta som du gör nu, att mucka gräl är faktiskt mer egoistiskt än något annat. trivseln är faktiskt en av de faktorer som gör detta forum till ett bra och mysigt forum att vara på, för alla.


Medlem
Nä såklart existerar nätmobbning, men jag ser inte av det här. Du är ju bara ute efter bråk, gå och bråka någon annan stans istället för att dra ner stämningenJAG
Jaså, det insåg jag inte. Jag berättade min åsikt. Synd att du tar det personligt. Kan inte läsa någonstans att man inte får berätta vad man tycker, tyvärr.

Du kan ju alltid låsa tråden.Medlem
Men lilla gumman nu får du väl ändå ta och ge dig. Jag sa aldrig att det skulle "hyssja"s med någonting. Men om det är två personer som träter anser jag att man kan ta det via PM, inte i forumet då andra inte är inblandade. Nu är det ju du som vänder allas våra ord till något de inte var från början. Jag sa aldrig något om att smyga eller "hyssja" utan att det som är privat ska tas privat.
JAG
Tänker inte citera för fler än  en frågar ska besvaras.


Det är så att det tidigare hänt saker, jag tror jag skrev innan att jag inte enbart syftade på detta, men det också.

Men ändå, det är ju just det hyssja betyder.


JAG
Och nej, jag är trött på det och tänker inte ge mig. Jag har äntligen vågat säga det jag tycker, och det är jag glad för, vilka än konsekvenserna är.Medlem
Om du tar åt dig av saker som händer, varför tog du inte det då med någon istället för att anklaga hela forumet nu för ett nätmobbarforum och försöka skapa dålig stämning?


Medlem
Nu får ni sluta, allihop! Jag tycker det här är en relevant diskussion men den kan föras betydligt mer nyanserat än såhär! Det finns ingen anledning att bli aggressiva eller använda härskartekniker.Moderator
med anledning av tidigare nämnda regler låser jag tråden för att senare radera den.JAG
Ja för det var ju det jag ville...Det var ju inte så att jag bara ville berätta vad jag tyckte. Berättar man vad man tycler så muckar man uppenbarligen gräl.Medlem
http://synonymordbok.com/hyssja

Synonymer till Hyssja

   1. Tysta

Det är ingen som försöker tysta dig, inte här inne iaf. Vi håller inte med dig Leende (smiley) Var det inte det som du ville att folk skulle få uttryka? Sina åsikter?


Skrämmande att vuxna människor som dessutom ska vara förebilder för andra som inte ens är myndiga beter sig så....


By the way, jag har inte på något sätt lamnat ut någon eller brytit någon lag genom det jag skrivit...

Ha-ha-ha


Gud vad road jag är just nu....Vissa människor har tydligen ett vääääldigt stort behov av att trycka ner andra människor. Undrar hur länge de klarat sig utan allas hejar-rop...Tycker snarare att det är lite obehagligt att veta att det finns så instabila människor där ute, och att vissa av dom har ban till och med....Det är då det kryper i kroppen på mig...Att de inte klarar av att läsa vad andra skriver i SINA BLOGGAR, utan att flippa ut...Men förstås, nu har dom ingen makt att utöva så nu svider det antagligen...


Uppenbarligen så får vem som helst skaffa barnMen tusse då, blir folk så upprörda av det jag skriver? Kanske borde påminna de som läser att jag skriver för min egen skull, hade jag inte gjort det så hade jag inte bloggat för sååå många läsare har jag inte. :-)


Men schhhh! Prata inte så högt, dom blir upprörda! Ursäkta mig för att jag har ett eget liv


Föresten, jag är inte missbelåten med mitt liv, dom som nu tror det. Däremot är jag inte så nöjd med min livssituation just nu, men du, det rör mig ändå inte i ryggen det du skriver...Jag har lämnat det  forumet  bakom mig, men, jag ska på något sätt bekämpa nätmobbningen...Det är lite som förr i tiden ju, en viktig får med sig flera...


Jag hoppas att alla har klart för sig att det är jag som rör om i grytan, för jag har nämligen aldrig velat vara anonym...

En sådan dag

....i dag är det bara en sådan dag....En sådan när det är så skönt att vi inte har barn ännu....De dagarna är alltid extra trevliga för helt plötsligt blir allt extra trevligt...Vissa dagar saknar jag barn en del, men de dagarna jag inte gör det blir det lite lyxigt ju...Man kan sova länge och hitta på vad man vill, och man känner att man hinner ta vara på tiden lite extra bra....

Det finns ju dessutom lånebarn ju :-) Så kan man lämna tillbaka dom när dom skriker och skiter och är allmänt jobbiga hehe...


Får väl låna fisen snart igen...Vi saknar henne...har ju rätt bra relation med henne och så vill vi ha det, är viktigt ju. Det är ju grundstenar dom har med sig resten av livet, och jag vill att hon ska ha samma trevliga minnen som jag har från min faster...Sen så är hon ju faktiskt den smartaste lilla fisen som finns :-) Hon pratar grymt bra och kan uttala många svåra ord...

Knäppte några helt fantastiska bilder på henne och Tobbe sist vi hade henne...Hon är bara så söt....Sötast och smartast (haha skulle ju nästan kunna tro att hon var min som jag skryter :-)


Näpp nu ska jag sova...är föresten snart nere på tio kilo som jag gått ner dessa 4 veckorna...Nu är det bara gram kvar....Hush little baby don´t you cry...
Jag undrar en sak, hur är det möjligt att ha ett forum som baby? Att "äga" ett forum men inte tåla kritik mot det, utan all kritik är något man vänder andra kinden till?

Det är ju som ett illa skött barnhem om man ska jämföra det ju.

Ingen som märkt hur det är? Ingen, INGEN, vågar säga ett knyst nästan när det uppstår problem...


Om vi tar tex mig då, var är alla som tycker att jag gjorde så fel när jag skapade den där tråden? Jag vet ju att folk läser min blogg, ser jag ju både på räknare plus att jag kan se alla ip nummer...


Det finns de som säger sig stå för sina åsikter, men någon sådan finns det definitivt inte kvar "där". Ledsen men så är det. Synd att det inte finns någon som kan stå för vad de tycker...Det är riktigt lågt, och alla som inte säger ifrån sällar sig till skaran av de som förtrycker enligt mig...Det är väl ändå ingen konst att stå på samma sida som de, men däremot är det en konst att kunna ta ett kliv ifrån och säga att nu räcker det.

Det är konstigt, men mitt liv har faktiskt blivit mycket rikare sedan jag lämnade forumet, och många tror att jag provocerar genom att skriva om det, och delvis gör jag det, för någon måste sätta ner en fot. Dessutom så är det bara så enkelt som att detta är min blogg, och jag får lov att skriva som jag gör...Eftersom det inte bryter mot några lagar.


För, det enda jag skriver är sanningen. Så enkelt är det och att människor blir så upprörda av det jag skriver är bara ett bevis på att det är sant.

Jag säger bara, stå upp för dig själv...


Jag säger som Sara löfgren sjunger: För jag är starkare än du... det har jag lärt mig nu...:-)

Storm

Drar in ett oväder här nu....Läskigt...


Var på stranden och gick barfota i vattnet...Det va riktigt mysigt faktiskt! Har också precis hittat ett forum som är perfekt för mig! Blandning av trädgård och annat, precis min stil, älskar ju trädgård! Man kan lägga upp sina egna bilder, och det är en trevlig varm stämning där....UTAN moderatorer som väljer sida och favoriserar! Tummen upp för det! :-)


Allt är fint annars...Ska hoppa in i duschen nu...//Aja


Men fatta!
Men fatta vad ni sysslar med nu! Se vad ni har ställt till med! Åtminstone varit en del av det!
LÄS HÄRNi gör inte annat än att klaga på andras åsikter och ni ska anmäla hit och anmäla dit. Det är fan i mig NI som skulle ta och anmälas för nätmobbning!Jag vet i alla fall tre st förutom jag själv som säkert skulle vara intresserade av det.


Vilken jävla sticka-huvudet-i-sanden attityd va....Ha....Ignorera så försvinner problemet. Saken är att fel personer styr forumet, nån  kompetens får man väl ha...

Shampo på barn

Jag använder bara burts bees sugar&grapefruit shine i mitt hår, och dom innehållare inga starka rengörande ämnen. Det fungerar jättebra. En sak som jag dock undrat över ett tag, är hur föräldrar kan använda shampo till sina barn?!

Och nej, babyprodukter är i stor mån även de proppade med farliga, starka ämnen. Till och med de allra vanligaste barnprodukterna. Så, varför använda shampo alls på barn? Det förstör ju bara håret. Förr hade man inte shampo, då räckte det med vatten.


Så, tvätta ditt barn med vatten och inte tvål, använd bara balsam i håret (balsam utan onödiga oljor) så kommer du slippa smörja in barnet med feta krämer och diverse för att de blir torra.


Bra balsam att tvätta med:

Bamse balsam rosa flaska (luktar rätt mycket)
Apolivas OPARFYMERADE balsam
Neutrals OPARFYMERADE balsam
Simply organics balsam
Balsam från urtekam
Rapsodines hårbalsam


Man behöver inte starkt rengörande produkter till barn. Man måste läsa noga på innehållsförpackningen innan man köper, även om det är typ natusan top to toe wash. Det finns olämpliga ämnen i den också.
//AjaÅter igen, dagens i-landsproblem
Det är uppenbarligen viktigt att vi kommenterar hur fina andra är, vilket bara bevisar hur många som egentligen sminkar sig enbart för att dom inte tycker att dom är fina redan...


Denna "filosofin" på ett forum som tillåter barn, i alla åldrar, att vara med och diskutera om allt ifrån hur man går ner i vikt, till hur man bäst döljer finnar....


Hmmm....Vad tycker du, rätt eller fel?

Puhh...
Det är FÖR varmt för att vara ute nästan på...Räckte med att hämta posten...


Mina favorit smycken
Tänkte ha en ny kategori...Eftersom jag älskar udda smycken så tänkte jag visa min samling med speciella smycken.

Jag börjar med att visa mina mest speciella halsband, nästa gång tar jag nog mina ringar...

Börjar med detta. Har köpt det på tradera, inuti sitter det en gammal gammal bild på en människa...Spännande.
Åh, min älskade solfjäder! Också från tradera, den går att fålla ihop :-)Ännu ett tradera-fynd....Tycker att det är så vackert...Sist men inte minst...Detta är en riktigt inglasad fjärilsvinge, har fått det från min kära svärmor, har nog varit hennes mors...Det är så speciellt att jag knappt vågar använda det...
Så, det var mina mest speciella och omtyckta halsband, del 1 hehehe :-)


Nä, nu får jag ta och sova. Godnatt, igen/Aja
Havssminkningen


Här kommer en bild på min sminkning....
Älskar dom färgerna! Mina favoriter!


Paletten jag har använt är från Too faced.


Hajdå!

Sea breeze candy...

Så skulle min sminkning för dagen kunna heta! Kanske slänger upp en bild sen...blått och vårgrönt med eyeliner...


Nu har jag gått ner från 87,6 till 79,6 på dessa (på onsdag) 4 veckorna, och det går bra, jobbigt ibland, men ändå, förhållandevis bra. De färdigblandade så kallade "Ready to drink" är ju mycket godare än de man blandar själv, och om man skulle välja naturdiets billigaste så skulle det bara bli lite dyrare än pulvret...Men, kör på både och ändå. Blir extra lyxigt när man tar en färdig då.Dagens ordspråk: Först när du känner dig vacker på insidan, kommer du inse att du är vacker som du är. Och att inte att glömma är, att man med smink ska framhäva sitt vackra jag, och inte dölja något. Mycket viktigt.
Gonatt

RSS 2.0