På tåget


 

Vi har precis hoppat på tåget mot ystad. Ska träffa min arbetsterapeut klockan ett. Moa är med som synes, hon hade lite feber så det blev inget dagis idag. Hon får åka vagnen och äta osötade kex istället. Hon tycker att det var ett bra byte:).

Imorgon är det utvecklingssamtal på dagis så det får vi gå på i alla fall, sen får vi se om hon stannar kvar där. Tror inte hon gör det, ska ju vara en feberfri dag hemma innan dom får komma. Det svåra är att vi vet ju inte om det är tänderna eller förkylningen. Hade varit bra att veta. Hoppas i alla fall att det försvinner snart för oss alla, vi är dunderförkylda alla tre! Men det är så det är när dom börjar dagis, dom drar hem alla bakterier.

Nu ska jag luta mig tillbaka och titta ut genom fönstret den sista biten, lämnade precis svarte.

Kram


Moa badar, lite överallt!

 

Moa kladdade ner sig hos farfar och Kristina för ett tag sedan och fick bada i deras vask. Det tyckte hon var skoj :)

Nu ska jag snart baka lussekatter och låtsas som om jag inte alls är dunderförkyld.

Kram på er!


(Klart Moa saknar sin farmor:-)


Ho ho?

Trodde inte det skulle kännas så tomt när Kim och Alice åkte hem igen, men det gjorde det! Tråkigt! Vi hade mysigt och kul.

Alice är världens snällaset bebis, hon är nöjd om hon får gos i famnen, fast absolut inte i ryggläge! Då blir hon vansinnig! :-)


Fast vi ses ju snart igen, på dopet. Sambon ska vara fadder till lillan, det ni! :-)

Kram!


Kusin träff!

Kusin Alice och faster Kim är på besök hos oss denna veckan. Dom kom idag! Mysigt och kul tycker vi! Moas första reaktion var dock avundsjuka, eftersom jag tog Alice direkt. Svårt att låta bli ju, hon är ju så go!

Så idag hälsade vi på farfar och Kristina. Imorgon blir det gammelfarmor och gammelfarfar, jag kan inte följa med dock för jag har min arbetsträning på tisdagar. På onsdag blir det sambons morfar.

Fullspäckat schema :-)

Vi har precis sett färdigt en film vi hyrde. Spännande var den! Men nu ska jag i säng!


Kram och godnatt!


Dagis dagis!

Tösen är lämnad på dagis och denna trötta mamman sitter framför datorn och kollar runt på nätet. Funderar på om det ska bli en middagslur eller inte? Det är ju så tråkigt väder att man blir helt slut. Gäsp. Nej det lutar starkt mot en liten lur.

Bjuder på några bilder innan jag slänger mig i sängen.
Kram!


SjukstugaKräksjuka har det varit här! Moa först, men bara lite. Sedan jag, en megavariant som vanligt, sist kom Tobbe med en mellanvariant...Vi är på bättringsvägen men ingen av oss har någon vidare aptit kan man säga.

Vi hade i alla fall en trevlig långhelg hos farmor. Gos med kusin Alice blev det också! Superfin är hon, men oj vad glad jag är att Moa inte är så liten längre, de verkar så sköra! Så pyttepytte små är dom ju! Att man glömmer så fort hur små de är... Vi längtar tills dom kommer ner och hälsar på!

Nej, det dröjer innan det blir fler knattar här...Jag njuter av varje ny dag med Moa, se hennes framsteg och allt nytt hon lär sig. Det är underbart! Man har alltid en liten sol i tillvaron. Hon trivs så bra på dagis också, och det är skönt. Nu ska äntligen jag få komma ut lite själv.

Hon går allt bättre nu och en hel del nya tänder är på gång :-)


Nej nu får det vara nog, jag vet inte vad jag gör uppe så här dags! Magsjukan har gjort att jag vänt på dygnet! Sovit så mycket nu när jag var sjuk! 


Nu ska jag hoppa i säng!


Godnatt!


Hej hå, hej hå, vi ska till farmor gå!

Eller åka i alla fall :-) Så fort T kommer hem från jobbet så bär det av. Ska bli väldigt skoj! Så nu ska jag ta och städa lite så man kommer hem till ett rent hus igen. Moa har saknat sin farmor! Nu ska farmor få se henne gå, pussas, dansa, se arg ut och allt annat nytt lillan lärt sig sedan i somras.

Idag blir det pappa som hämtar på dagis för första gången :-) Kan bli så att jag hänger på så att inget viktigt glöms kvar, samt så kan pappa inte fälla ihopa vagnen ha ha! Det kan knappt jag själv ska jag säga.

Här om dagen hände det en rolig sak. Jag lämnade Moa på dagis och dom fick ta henne gråtandes ur famnen på mig (Det var mindre roligt). Jag sa hejdå och gick snabbt som jag brukar för annars blir det bara värre, och jag vet att hon slutar gråta rätt fort.

Jag gick upp till coop extra en sväng, och på väg därifrån bestämde jag mig för att gå in om netto innan jag gick hem. När jag svängt in mot torget så ser jag ett dagis som är ute och går, och tror ni inte det är Moas dagis?

Dom ser mig och jag dom. Båda stannar. Sedan börjar dom vinka frenetiskt att jag ska gå ett annat håll för att Moa ska slippa se mig och bli ledsen igen, så jag vänder om och får springa en annan väg ha ha!

Då vet man att man bor i ett litet samhälle när sånt händer...Men hon såg mig inte i alla fall :-)


Nej, nu kallar städningen!

Kram


RSS 2.0