Slut

Jag är helt slut. Men mer om det en annan dag. Nu är det snart helg, och efter denna så ska vår lilla solstråle skolas in på dagis. Shit, vad tiden går! Givetvis är jag nervös, konstigt om jag inte vore det, någon jag inte känner alls ska ju ha hand om min dotter tre dagar i veckan. Många tankar far runt i mitt huvud..."Tänk om det, eller det, eller tänk om DET händer". Ja ja, tror nog det känns bättre både för mig och Moa efter en veckas inskolning. Jag är ju i alla fall säker på att hon kommer trivas där, så det är inte det som oroar mig. Vill såklart bara veta vem som ska hålla koll på den bästa lilla personen som finns.


Nu ska jag försöka sova.


Kram

Vad ska man säga?

Ja...Just nu suger allt nästan. Är inte på humör för något alls. Riktiga problem har jag just nu. Och nej, det kanske inte alls blir bättre. Alla säger alltid "Det blir snart bättre" men nej! Det är inget någon annan kan veta! Kass fras, hur kan man säga så? Det är liksom ingen tröst heller för jag vet själv att det förmodligen inte alls blir bättre!

Och det är bara mina närmaste som vet och undrar man vad det är så får man fråga MIG. Ingen annan.

Stör

Jobbiga föräldrar som inte har pli på sina jäkla glin... Suck. Varför ha barn om man låter sin treåring bestämma? Moa försöker sova och ungen bredvid väsnas och mamman sitter bara och glor. Bra förälder... Jättebra.

Grattis Alice!

Nu är lilla kusin Alice här! Grattis till både henne och mamma Kim! Nu väntar vi spänt på foto!

Kram

RSS 2.0