Grrr!

Följde precis en debatt om abort (Igen!) Visst, debatter är kul att titta på, men inte när det finns sådana idioter som struntar i att skydda sig fast de är medvetna om att de kan bli gravida, för att sedan "Ojsan! Jag ville visst inte ha barn!" och sedan gör abort. Jag är inte emot abort, bara idioter som inte skyddar sig för att sedan göra abort.

Jag tycker definitivt att abortlagen ska stramas åt. Dock så ser jag problematiken med en sådan lag, tyvärr. Önskar att svinen som utnyttjar fri abort kunde använda det dom har bakom pannbenet lite oftare och använda förebyggande skydd istället.

Jaja, nu till något helt annat! Faster Kim är nämligen på sjukhuset nu för att stanna tills lilla Alice tittar ut! Hurra för det! Vi här nere längtar efter både Kim och bebis, och alla andra där uppe också förstås. Men mest av allt vill vi få ett MMS på lillan och att allt gått bra! Bara till att vänta nu...

Vi väntar inte bara på Alice, vi väntar på pappa också, han är snart hemma. Han ska lämna bilen vår på felsökning och vi håller tummarna för att det är något enkelt/billigt, så att vi kan åka upp och titta på lilla Alice när hon kommit! Så håll tummarna nu! Är det illa får vi skrota bilen, och det vill vi inte.

Senare ska Moa och jag in till grannen och titta på hennes hundvalpar. Mysigt!

Bjuder på lite bilder också. Klicka på dem för att se i helbild.

Enjoy!


Kram!Dubbelt upp!

Idag och inatt provar vi på att vara två-barnsföräldrar. Edda är här och sover över. Edda är ju rätt lätt och Moa med, men ändå, nej tack! Jag nöjer mig med Moa! Puh...

Sängen snart


Vår dotter, min lycka!


Good news!

Är inte så besviken längre på carema. Verkar som om det kommer bli bra ändå. Äntligen. Har liksom alla grundstenar, måste bara bygga upp allt från början. Det är inte så svårt bara man har allt man behöver.

Imorgon början sambon på sitt nya jobb! Vi är nog lika spända båda två. Kan knappt vänta tills han kommer hem imorgon eftermiddag och berättar allt! Vissa får vara glada att dom får jobb, han tackade nej till jobbet och dom frågade vad hans sista bud var. Så han fick jobbet fast med högre lön. Inte illa, inte illa.

Nu ska jag se ett avsnitt av lilla huset på prärien och äta en avocado.

Kram


Men orka blogga!


Vem vill blogga i detta fina vädret? Nej, vi ska sova middag nu och sen lånar vi pappas tågkort och åker till svarte, och går på stranden!Bjuder på en bild från bästa semestern på holmen.


Kram


Till faster Kim!


Kärlek!


Bättre

 

Allt känns lite bättre nu, men det är hemskt hur en människas okunnighet kan krossa en på bara en timme. Tänker inte gå in på det närmre just nu, för nästan precis alla människor dömer väldigt snabbt, vare sig det är släkt eller vänner.

 Det jag kan säga är att det handlar om arbetsträning och rehabilitering. Vet inte hur många som slängt i ansiktet på mig att jag inte behöver arbetsträning utan bara ska skaffa mig ett jobb. Nu är det så att jag ska få arbetsträning och det är inte något som alla andra bestämmer. Sist jag hade ett jobb hände saker som ingen annan vet, och jag tänker inte berätta det heller.

Jag tänker sluta bry mig om vad andra har för åsikter om det också, den enda som kan göra mig till ett offer är jag själv, och det tänker jag inte göra.

Nu ska jag och Moa fortsätta mysa, vi äter korvbröd! :)


Arg, ledsen och upp och ned.

Fy fasiken vilken dålig dag. Det enda som håller mig uppe är Moa. Stackars henne...Tvingas vara med mig. Piss också. Allt är piss. Och allt beror på den usla personalen på carema. 0 empati och 0 medkänsla för sina patienter.

Piss piss piss! Det var ju så bra innan de bytte från region skåne till carema.PISS!

RSS 2.0