KyligtEn kylig dag har det varit idag, nästan som en för-höst dag (kan man skriva så?). Jag älskar hösten och denna hösten är den bästa i mitt liv hittils, för nu har jag ju min lilla pussgoorka att mysa in hösten med. Min stora pussgurka också förstås :-)


Måste bara uppmärksamma alla på att nästa onsdag så blir Moa 4 månader! Det ska firas genom att börja med smakportioner! Jag längtar ihjäl mig! Har inga som helst förväntningar men känner stor spänning och glädje inför det. Tänk att lilla knodden som vi först inte kunde se hjärtslag på, och som började sparka så sent, och som helt plötsligt var väldigt lugn i magen, hon vi aldrig trodde vi skulle få se, tänk att hon är 4 månader gammal snart.

Det finns inget som kan göra min glädje mindre. Jag älskar henne så hjärtat skulle kunna blöda om det hände henne något. Är hel bara med henne, vill bara ge henne all min tid och all min uppmärksamhet...Alla små steg hon tar är steg som jag aldrig trodde jag skulle få följa. Det är så stort för mig...det är för tillfället allt för mig...

Moa och mamma lika med santGodnatt

Ja så får man den äntligen......sin älskade egentid...Vad gör man då? Jo, man sitter och längtar efter sin lilla och vill bara gå in och ta upp henne och pussa på henne...Likadant varje kväll.


Vi var på återträff på MVC idag, alla från föräldragruppen. Kul att se de andra bebisarna men tyvärr känner jag inte att det är några av dem jag kommer umgås med, tror inte att någon alls från gruppen kommer umgås med varandra.


Imorgon ska jag ringa prästen som är präst i kyrkan vi vill döpa Moa i. Så snart i dagarna kommer alla få reda på datum och så vidare.

Vi måste ju liksom bestämma ett datum INNAN vi kan berätta för alla andra.


Nåja, kyrkan är väl så gott som vald i alla fall.

Nej, nu ska jag äta mina hallon och ge katten sin medicin, sedan blir det sängen.

I kväll spenderar jag helst min egentid i sängen tillsammans med min förkyling, den andra på 2 veckor.


Godnatt

Värd all väntan


Tänk att vi fick försöka i 7 hela år innan hon kom till oss.

Jag ältar det, jag vet, men jag kan inte hjälpa det.

7 år är väääldigt lång tid...Och jag älskar henne oändligt mycket redan.

Min lilla nakenfis...<3

Är hon inte fin?


Kusinkul...Idag var farbror Dennis och kusin Selma här på besök. Riktigt skoj!

Medans pojkarna satt vid datorn plockade jag och Selma röda vinbär i trädgården, och när Moa blev ledsen så gungade Selma på vagnen och sa "Schhh"! Så där lite allvarligt haha :-)

Det verkar vara en sån härlig ålder...Hon är lite över två år.


Det slutade men att både jag och Tobbe fick kramar och Moa fick en puss...Fast Moa är lite konstig för hon pratar ju inte :-D Men jag håller med, hon får gärna börja prata snart...Blir liksom så mycket lättare att veta vad det är då.


Nu sitter jag här vid datorn och skriver ett par rader, trötter är jag, men jag håller mig uppe för jag ska se supernatural. SKA SKA SKA.


Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på under dagen, men på kvällen ska vi käka middag och kolla på film hos några vänner.

 Nu ska jag plocka lite här så jag bara kan slänga mig i sängen efter tv:n.


Godnatt


Du och jag grodan, du och jag...Snusa gott...Ska slänga i mig lite hallon och sen ska jag gå in i slänga mig i sängen och snusa på min unge...

Godnatt


Denna ska jag snusa på :-)

NeheppInga kommentarer? Jag ser ju hur många som besöker min blogg på statistiken, inte sååå många men NÅGON kan väl slänga in en liten kommentar?

Ibland iallafall? Inte?


Nehepp...

Nyaste bildernaTänkte lite snabbt slänga in de allra nyaste bilderna på min skrutt...


Fin i randiga kalasbyxor

Min lilla prick

Börjar bli stor

Händerna i munnen


Inflyttad och inboadNu är vi inflyttade, eller det har vi varit ett tag nu, men inboade i alla fall.

Flytten gick bra och Tobbes pappa, min pappa och min syster fanns på plats för att hjälpa till, sedan passade syrran lillan så jag kunde packa upp i speedy takt...Hann supermycket!  Tur att man har syskonen nära när det behövs...

Och trots alla farhågor om att bredband och telefon inte skulle fungera från utsatt datum så gjorde det faktiskt det. Så nu döper vi tillbaka felia till telia igen ;-)


Sist vi flyttade satt vi ju vecka efter vecka utan varken bredband eller telefon och då var jag dessutom höggravid.

Men men, nu fungerade ju allt som det skulle...


Lägenheten är verkligen fin också...


Och trädgården då, vilken trädgård, så mysig och lagom stor, och omgivningen är lika mysig den. Jag och lillan plockade röda vinbär i måndags här i området, ca tre liter blev det. Innan dess gick vi på mysig lång-promenad med barnvagnen. När vi kom hem rensade vi bären i trädgården samtidigt som katterna fick vara ute...


Det är verkligen som min syster sa till mig; Ni har värsta flytet nu.


Och ja, det har vi...Först graviditeten som dök upp från ingenstans, sedan fick vi vår efterlängtade tös, som är världens finaste, sedan finaste lägenheten och nu sambons nya jobb...


Japp, flyt var det.

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min fina lilla familj och sova, och sticka in armen mellan spjälorna i lillans säng och hålla hennes lilla hand... Imorgon väntar ännu en mysig mamma- och dotter-dag, precis som alla vardagar...
Godnatt<3Tänk att allt skulle bli så bra...RSS 2.0