Ny studie

Det finns en ny studie om hur kvinnor upplever sina arslen... Resultaten var ganska intressanta för 30% av kvinnorna anser att deras arslen är för feta. 10% av kvinnorna anser att deras arslen är för magra. Resterande 60% säger att de inte bryr sig, de älskar honom, han är en bra människa och att de inte skulle byta ut honom för allt i världen ..... ;)

Vår sockertopp!

 

Kunde inte sova så jag passar på att slänga upp en bild på vår sovande lilla sockertopp. Alldeles nytagen bild. Och nej, hon vaknar inte eller störs av blixten, hon sover lika hårt som far sin. Med dom orden önskar jag god natt.

En dag i bynJa, en mysig dag i byn har vi haft idag. Varit runt i olika affärer och blev tvungna att gå förbi torget eftersom vi hörde ett skränande ljud därifrån...Där var en massa folk och något B-band som spelade...Stafett-löpning också...Vi ville se vem som vann så vi stannade kvar :-) Moa lyckades somna trots oljudet ha ha!Vi tog en sen frukost också på cafè centrum. Där var typ två baguetter kvar! Så nästa gång får vi komma tidigare...Nu blir det kvällsmys!


Mor och Moa dag!

Idag har det varit en riktig mor och Moa dag! Pappan i huset är ute med jobbet på bowling, middag och drinkar, så jag är gräsänka ikväll. För att fira det så fick Moa vara uppe lite längre än vanligt, jag åt kinamat OCH jag har hyrt en rysare....Dessutom så har jag några nötprinsess-bakelser i kylen...Mums!

Filmen går igång klockan tio...Men först: Trädgårdsfredag!


God kväll!

Jag kan inte hjälpa det! :-)Nej det kan jag inte! Kan inte hjälpa att vår lilla flicka är den absolut finaste i världen, och det kommer hon alltid att vara!

Kort och gott; Hon är bäst!


Någon som misstycker?Nej, tänkte väl det.

Lite bilder!Här kommer ett gäng bilder på den lilla födelsedagsgrisen!
Jag kryper!Tok-frissa!Choklad och banantårtaKan äta självChokladtårtan var populärPå födelsedagenDen andra tårtanDen andra tårtan var lite läskigFarfar fotar förödelsen
Det var allt!


Förändringar

Små barn förändras snabbt. Bläddra neråt och se själv om ni inte tror mig...

Skrattfisen!

Igår kväll, sent, runt halv elva, så hörde jag ljud från sovrummet. Tror ni inte det är lilla fisen som ligger och snackar och skrattar? Ha ha ha! Efter en stund gick jag in och försökte natta om henne, med lite mat och mys, men hon bara skrattade åt mig. Efter en stund till av bökande i sin säng så bytte jag på henne och tog tempen. Lite feber ja. Antagligen därför hon var rastlös. Hon fick vaccin igår så det var nog därför. Lite alvedon senare somnade hon äntligen gott i alla fall.

Klart jobbigt när man inte får sova men man kan inte bli annat än lite varm i hjärtat när en sån liten söt typ skrattar åt en mitt i natten :-)

Idag fick hon paket på posten, från farmor! En teletubbies nalle som var mycket läskig, och en superfin pekbok! Tack så mycket säger Moa till farmor.

Kalas hade vi i helgen och jag ska visa bilder och skriva om det men det får bli en annan dag, nu ska jag ta på mig pyjamasen och läsa lite innan jag somnar.


Godnatt

Grattis grattis grattis!

Grattis min älskade älskade dotter på din ettårsdag! För exakt ett år sedan vid denna tidpunkten snittade läkarna på Ystad BB fram dig! Du är så perfekt och så fullkomlig och jag älskar dig över allt annat!
Vår fina flicka!


Bebis, jag?


Jag tänker stoppa huvudet i sanden och låtsas att hon fortfarande är min lilla bebis :-)
Ett tag till i alla fall.

Pureè mustach!Fina fisen!
Hon är så fin!
Tack farmor för det fina, stora paketet Moa fick!


Kram!Kusin!Moa ska få en liten flick-kusin :-) Grattis Kim till din lilla tös!


Kram


Lilla, stora Moa!

Ja, snart ett år. Kalas både på lördag och på söndag. Vår lilla, stora flicka! Hon dippade ju 800 gram i vikt när hon var sjuk förra veckan men nu är hon på väg uppåt igen, skönt! Hon är ju rätt liten av sig så det tar verkligen på henne när hon är sjuk. Lite orolig blir man ju allt.

Vad mer? Jo, hon kryper! ÄNTLIGEN! Om än på sitt eget lilla vis, men hon kryper :-) Idag upptäckte jag inte att hon bajsat så hon kröp runt och gjorde bajs-spår ett tag! Hahaha!

Hennes mage är ju också bättre än någonsin just nu. Bilbarnstol har vi också lyckats hitta till rimligt pris, en Akta Graco Duoflex XTP blir det nog. Ca 2000 kronor kostar den, nästan exakt vad jag fick för vagnen.

Vilket flyt vi har just nu.
Nu blir det sängen, jag är trött!


Kram

För ett år sedan...

...såg jag ut såhär......och skrev det här!Kram!


Min tur nu!

Satt och läste i min gamla ivf-dagbok. Mycket gamla känslor kom fram. Det var mycket "varför dom och inte vi? När är det vår tur? Förtjänar inte vi ett litet barn?"

Många tårar fällde jag på den tiden. Vi firade julafton hemma hos oss 06 och då hade jag dagen före börjat blöda efter vår ivf. På julaftonskväll så öppnade vi paket och min bror och hans sambo hade så fint packat in ultraljudsbilder och meddelade sin graviditet.

Senare, vid påsk 07, var det sambons bror och hans tjej som kom med samma besked.

Båda gångerna blev jag helt förkrossad! När skulle det bli min tur att verkligen kunna glädjas åt sådana besked, att andra väntar barn? Förtvivlat gärna ville jag vara glad för de som skulle ha barn men jag kunde inte, gick inte.

Nu är det i alla fall min tur att glädjas åt andras graviditetsbesked och det är så jävla kul! :-) Jag är inte en bitter, avundsjuk människa egentligen, men det är ett steg i barnlösheten för de flesta. Jag är faktiskt omtänksam och kärleksfull, även om jag kan verka hård ibland.

Men jag är så glad i alla fall för att det nu är JAG som får glädjas åt andras graviditeter! Redan finns det en graviditet att glädjas åt och det är Moas fadder Kim som ska få en liten! Det ska bli så kul att åka upp när den lille/lilla och Kim kommit hem från BB och är redo för besök.


Tack för att det är min tur nu att glädjas! Hoppas det blir många fler graviditeter att glädjas åt!


RSS 2.0