goda nyheter...

En del goda nyheter idag faktiskt, kommer ta ett tag att smälta dem bara. Har varit en hel del svårsmälta saker den senaste veckan....Hmmm ;-)


Skönt också med lite gott bland alla hjärtlöas där ute, känner att jag verkligen skapat nya viktiga kontakter. Är bara så tråkigt att andra måste trycka ner andra människor, och att många behöver en sådan stor bekräftelse för att må bra.


Nu ska jag leka med min lillasyster...


Hejhej...

NätmobbningJa, jag tänker skriva om det, IGEN. Vill ni inte läsa om det så sluta läsa nu då.

Jag frågade en tredje part, utan att säga något om vem som gjort vad osv. Jag bara beskrev händelsen och frågade, vad hon tyckte.

Hon svarade att det är nätmobbning. Och det är ju alltid så att många hakar på den som har högre "rang", men sedan de som är tysta, har faktiskt en annan åsikt eller ingen åsikt alls.


Ang det här med att jag skulle vara socipat och psykisk störd mm, sa hon att det är sådana ord som alla använder för att trycka ner, men de vet inte egentligen vad det betyder. Hade ni vetat det så hade ni inte skrivit det, för det är saker som ingen kan anklaga någon för, särskilt som de inte träffats.


Så, moget.

Jag har lämnat själva forumet bakom mig, men sorry, inte mitt liv. Och jag kommer fortsätta skriva om mitt liv.

Tänk efter; Vilket är egentligen förtryck och mobbning? Att jag tycker något och får ALLA emot mig, eller att jag skriver min åsikt. Vilket är mest fel av de två alternativen? Rätt lätt val tycker jag.

Tradera

Det med lösenord får vänta tills jag klurar ut hur man gör.


Ialla fall, här är lite grejer jag säljer på tradera.

Det mesta är nytt. Har en tendens att köpa på mig för mycket av det jag gillar.

Jag har en del negativa omdömen, men de gäller mig som köpare och INTE säljare...Här hittar du mitt gunk!

Dermalogica, the balm, lauren hutton, dior, palmers från USA, true look och mera!

Nej nu får det vara
Jag kommer inom de närmsta dagarna att lösenordsskydda min blogg, om det är någon som läser (betvivlar det) så kan man få lösernordet genom att maila mig på min mail-adress prillan_thecat@live.se
GonattOch hejdå, for ever and ever and ever

RSS 2.0