Söndag


Ja då var det söndag. Om tre dagar åker vi upp till farmor, blir en långhelg uppe i skogen! Ska bli kul, inte setts sedan i somras! Längtar! ♥


Min arbetsrehabilitering börjar den 8 november. Ser fram emot det, som jag har fått kämpa för att få rätt till det. Och så går alla andra och tror att alla sjukskrivna vill gå hemma och drössa. Det stämmer inte. Inte för mig i alla fall.


Nu ska jag återgå till min kopp med varm choklad.


Kram. 


Förstör inte din underbara kropp med kemikalier!

Nej, gör inte det! Gör som jag och testa detta superenkla receptet på tvättstenar :-)Detta behöver du:

 • 250 g havssalt (Jag tog vanligt salt, det är samma innehåll bara annorlunda storlek på kornen)
 • 80 g kakaosmör (Jag tog kokosfett, kakaosmör kan vara trixigt att få tag på)
 • 40 g mjölkpulver (Tog vällingpulver ha ha, hade inget mjölkpulver hemma:-)
 • 30 g honung
 • ev. några droppar eterisk olja (Jag tog vanilj essence)
 • Så här gör du:

  Mosa havssaltet i en mortel så att det blir finfördelat.

  Blanda saltet och mjölkpulvret. Smält kakaosmöret och låt det svalna av lite, häll det därefter i saltblandningen under omrörning. Tillsätt... (läs mer) honungen sist.

  Ta därefter en iskubsform och häll ner massan medan den är varm. Ställ in i kylskåp så att det stelnar.

  Vid dusch tar du en tvättsten och tvättar dig med, de smälter vid kroppskontakt. Tvättstenar som förvaras i frysen tinar på några sekunder.


  Hållbarhet: minst 5 månader om de förvaras i frysen


  Stenarna ligger på frysning nu men testar en i kväll eller eventuellt imorgon.


  Kram Aja


  Inget dagis idag

   

  Nej idag blev det inget dagis för morrhoppan, hon hade feber. 38,4 för att vara exakt. Jag skulle till min läkare i ystad så eftersom hon inte var medtagen eller slö så blev det lite alvedon och ner i vagnen. Vilket hon uppskattade. Hon fick ju åka tåg, och fick en lång tupplur nerbäddad i vagnen.

  Det fick bli mer alvedon i eftermiddags och ikväll då febern kom tillbaka. Så imorgon blir det en tur till vårdcentralen här i skurup, vill att dom kollar henne eftersom hon hostar och det rosslar när hon andas.

  Nu blir det dock lite sömn först.

  Godnatt!


  Bästa!

   

  Nu är det så att min dotter är världens bästa lilla tjej. Igår var jag sjuk och då låg hon och mös med mig i sängen. Lucky me! Bästa lilltjejen!


  Tänkvärt...


  Moas rum!

  Har knåpat ihop lite om Moas kommande rum. Tror vi är rätt överens jag och sambon...


  Grejerna vi vill ha (Allt från IKEA, bilderna lånade från IKEA.com)
  Bladet skall vara över sängen och såklart ska rullgardinen vara i fönstret he he.


  Nu är det verkligen dags att sova.


  Godnatt!  ~~¤Kram¤~~


  Dubbel suck!

  Är irriterad på folk som bara tycker man ska rycka upp sig och skaffa ett jobb. Är också trött på alla som inte förstår min trötthet. Jag är konstant trött, och jag tycker det är skitjobbigt! Men det ändrar inte det faktum att jag faktiskt är trött. Och det finns en anledning till tröttheten som jag inte kan göra något åt just nu. I alla fall inte mer än jag redan gör. Så folk kan sluta att spekulera om varför jag går hemma och hur länge jag ska göra det. Jag har sagt det flera gånger. Jag ska få arbetsträning, jag vet inte hur länge men förmodligen ett år i alla fall. Långsam träning kommer det bli. Kommer säkert börja med bara några timmar per vecka. Att det ska vara så svårt att förstå att läkarna nog vet bäst om vad som är bäst för mig. Suck. SUCK.

  RSS 2.0