Ystad hamnfest!

Vi är på väg till ystad hamnfest i totalt ösregn. Kul. Ha ha :). Nej men det ska bli trevligt. En liten familje utflykt. Fick också reda på att faster loppan ska på roadtrip och kommer hit efter att hon varit i örebro hos kusin Selma. Vi ser fram emot det! Det var det trevliga. Det otrevlig är det som hänt i norge. Helt ofattbart! Väldigt hemskt och jag känner med alla drabbade! Hoppas att det är säkert att det är han dom tagit. Jävla svin rent ut sagt. Ush och tvi. :( Sänder miljoner kramar till alla. Synd att det inte gör någon skillnad...

Hos gammelfarmor och gammelfarfar!

 
Moa, i pappas famn förstås

Vi skulle bara titta in här på kakor och kaffe men det slutade med att vi blir bjudna på middag :) Så nu sitter vi och väntar på att den goda, väldoftande köttfärslimpan ska bli färdig.

Kram


Godmorgon!

 

Vi har varit uppe sedan halv sju. Håller på att göra hemmagjord risifrutti till Moa som hon ska ha som mellis. Och nu ska jag tydligen läsa en bok för tösen, om Moa får bestämma. Och det får hon.

Hejdå!


Fina du!

 

Härom kvällen när jag låg och nattade Moa, så kände jag hur lyckligt lottad jag är som har henne. Även om det är jobbigt ibland så är det värt allt. Jag är så glad att vi fick just henne.

Fina, fina unge! Älskar dig!


Hejdå holmen!

 
Moa med sin moster

Jaha. Då var vi på väg hemåt till skåne efter två veckors semester...en vecka i småland och en utanför norrköping.

Den sista veckan har vi bara badat och legat under klarbärsträdet och slappat. Vi har också varit på glasbruket och tittat när dom blåser glas, ätit glass i rejmyre och gått i seconhandbutik med bara barn saker, plockat blålera och mycket annat. Ändå har vi som sagt bara slappat.

Har inte kollat min mail och inte läst några bloggar och jag har inte saknat det heller. Nu är vi som sagt på väg hem men vi ska in om farmor och titta på hennes nya lamm först.

Nu ska jag försöka sova, Moa också:)

kram


RSS 2.0