Beautyblogg....
För tillfället bloggar jag inte så mycket om skönhet, då jag känner att det är roligare att bara "blogga". Så för en tid framåt så kommer här bloggas mindre om skönhet...Men det ska väl skifta igen, det är ju menat som en beautyblogg från början.


Här kommer lite bilder!Misa Let´s go green, nerbitna nagelband men ja ja...Riktigt vårgrönt i alla fall!

Pumba

Pumba&Strumpan-lite misstänksam är man allt i början (Strumpan)

Sen blev man väääldigt kelen, fast man ligger bredvid hunden som man AVSKYR.

Kolla Strumpans min...

Ahhh....Snällare hund får man leta efter!Ähhh what the heck! Bjuder på en bild på mig och strumpan också. Min kära vän Lotta har knäppt detta kortet.Godnatt!


//Aja

Den fungerar....

Kameran fungerar nu....Lite pinsamt, eftersom många sagt till mig att rengöra linsen, och så var det bara det som behövdes haha! Fast jag gjort det innan, men tydligen inte tillräckligt. Nu vet jag i alla fall vad som var felet ju.


Snön är borta här, och det är riktigt skönt! Pumba (Grannens hund som vi lånar) blir så snöig när hon går i snö...Fastnar i pälsen och så. Annars är hon härlig, hon är min lilla surrogatbebis hehe :-) Hon är preicis som en bebis....Både storleksmässigt och hur hon är...


Har precis målat naglarna med 5 nya lack, varav ett är solgult, precis som maybellines ljusgula lack som så många suktat efter....
Nu ska jag spela nintendo 8bitar, mario :-)//Aja (Som har en hemlighet :-)


Krigsstigen...
Känner att jag verkligen är på den, blir arg så lätt! Dom där jävla sömntabletterna!!! Jag får konstiga mardrömmar, får minnesluckor och bitter smak i munnen av dom....

Fan. Skit i alla arga inlägg om jag skriver något sånt, är så lättretlig. Är ingens fel, bara mitt eget.  Just det, migrän får jag också.


Jag försöker verkligen att göra mitt bästa...Ähhh...nä föresten, mitt bästa försöker jag inte...Jag kan försöka mer....Men jag försöker mycket i alla fall. Jag är medveten om mina brister, det är väl första steget?


Och så måste jag släppa barnlösheten...Även om jag kommit en bit på vägen. Har faktiskt märkt att det hjälper att umgås med barn och bebisar, det behöver inte vara jobbigt.

Blir ledsen ibland bara, vill ju att alla ska förstå hur det känns. Jag har sagt och gjort fel saker, men har bara mått så dåligt att jag inte kunnat göra annat. Det får jag ju ta ansvar för nu. Min brors sambo skulle skoja till det när jag sa att jag tyckte om Edda, min brorsdotter, väldigt mycket. Hon sa: "Ja, men det har du inte alltid gjort!"Då mådde jag dåligt, för jag inser hur min smärta visat sig för andra, har ju inte visat sig som smärta, utan som motvilja. Och någon sådan har det  aldrig funnits egentligen. Smärtan har visat sig, fast förklädd till motvilja. Desperat har jag ju velat att andra skulle se min smärta.....

 Jag ÄLSKAR ju barn.....ALLA barn. Jag var bara avundsjuk...Det låter illa, men det är sanningen. Och jag vet alla håller tummarna för oss.


Jag har förmodligen inte varit riktigt redo för barn, men förhoppningsvis blir jag det.Jag tycker om alla jag känner, det vill jag bara att alla ska veta!


Okej?

Parfymerat värre!

Igår fick jag hem ett paket från tradera med jättemånga miniatyr parfymer! Så nu stinker här rätt bra i lägenheten. Faktiskt så var det bara en enda som gått sönder, av kanske 50st, det är ju godkänt i alla fall.

Ska lägga in bild på dom så fort kameran kan ta fina bilder igen, fast det slutar nog med att jag får en ny av min pappa i födelsedagspresent :-)


Annars har det inte hänt något särskilt. Är bjudna till farmor&farfar, ska äta lite hembakade kakor :-)


Ska kila till apoteket nu!//AjaNya lack!
Har fått hem tre nya lack!Misa Let´s go green
China glaze Emerald sparkle
China glaze lubu heelsTre superfina färger! Misa lacket är i en riktigt vårgrön, fin färg dessutom!


Får lägga in bilder sen kanske, kameran är lite konstig så jag vet inte....Tur att man fyller år snart :-)//AjaAbort pga kön!!
Alltså skojar dom eller?! Hörde på nyheterna precis att en kvinna gjort abort 2 gånger pga att barnen var flickor!!

Sånt gör mig så jäkla arg! En sådan människa förtjänar inte att få barn alls! Är det rättvist att någon gör så när andra så desperat vill ha barn eller förlorar dom i samband med förlossningen? Det är sjukt. Sånt kan få mig så jäkla förbannad...Ungefär som när folk använder abort som preventivmedel. Jag menar, vill man inte ha barn så får man skydda sig, punkt slut!

Sen är det en helt annan fråga om preventivmedlet inte fungerar....


Ush...Ville bara skriva det.
En bulle i ugnen...

.....De flesta som känner mig vet att vi försökt få barn länge. Givetvis vill jag jättegärna ha barn, och nu har jag börjat läsa en bok som heter "Förbättra din fertilitet". Den handlar om hur man kan öka chanserna till att bli gravid, genom rätt enkla saker man kan göra själv. Typ viktnedgång, sluta röka mm. Tänkte skriva ett litet utdrag som fanns i boken, som beskriver väldigt väl hur det ofta känns för oos barnlösa när vi får hemmafixade tips och trix som ska göra en gravid...


Här kommer texten i alla fall, dirket citerad ur boken!
"Du, jag uppskattar det faktum att du bryr dig. Men den sortens råd du ger mig visar bara att du vet ganska lite om infertilitet och om vårt infertilitetsproblem. Ta inte illa upp, men jag skulle föredra om du helt enkelt bara stöttade mig och inte gav mig fler råd av det här slaget. Jag litar på den läkare vi går hos och jag tror att han/hon kan ge mig bättre råd än vad du kan när det gäller vad jag och min partner kan göra för att lösa problemet. Det finns flera sätt som du skulle stötta mig på, istället för att ge mig råd av det här slaget. Till exempel skulle jag verkligen uppskatta om du..."Sen är det ju meningen att man ska fortsätta själv, med vilket stöd man föredrar.

Här är också några andra frågor/tips som man brukar få, och vad man kan svara, också citerade direkt från boken.När ska ni skaffa barn?
Så snart som möjligt, hoppas vi. Vi arbetar på det. Tyvärr har det inte lyckats än.


Ni får ta och stressa lite mindre, så ska ni se att allt blir bra.
Tro mig, om det vore så enkelt att lösa det problem som orsakar vår barnlöshet, då hade vi gjort det för flera månader (år) sedan.


Ni får ta ledigt och åka på en romantisk semester-det borde göra susen!
Tyvärr är det inte riktigt så enkelt. Problemet som orsakar vår barnlöshet kan inte lösas genom något så enkelt som att ta semester. Om det verkligen vore så lättlöst som att åka på semester, tror du inte vi hade gjort det för länge sedan då?


Ta lite B-vitamintillskott och ge din man lite zink, jag har hört att det är bra för fertiliteten.
Tyvärr är det inte riktigt så enkelt. Orsaken till vårt infertilitetsproblem beror inte på näringsbrist och problemet kan inte lösas genom att vi tar några kosttillskott.
Om ni vill läsa boken så låna den på biblioteket, det finns många bra och handfasta råd för barnlösa i den. Det är dags att barnlösa lär sig säga ifrån vad som är ok och inte ok, för man får lätt flera fårgor/tips i veckan och ibland vill man inte svara helt enkelt. Det ses som en allmän rättighet att fråga när folk ska ha barn....Och det är skitjobbigt för många barnlösa. Jag har lärt mig att hantera det, men man får leva med att bitterheten finns där ibland, och tänka på allt gott man har. Och så får man tänka ut andra vägar i livet, det största i livet behöver inte vara att få barn, det finns många kall för alla.

Det är också dags att allmänheten tar sitt ansvar, och inte fågar/tipsar som de gör. Barnlöshet är ett utbrett problem nuförtiden och det är faktiskt så att just barnlösa vet mest och bäst om just sin barnlöshet. Alla barnlösa har bittra perioder, alla barnlösa kämpar sig igenom att acceptera och att bli accepterad. Men jag kan säga en sak, ingen behöver acceptera eller respektera din barnlös, det viktigaste är att DU vet själv. Oftast så är det så att barnlösa är i centrum när barn finns med i bilden, eller så drar de sig undan helt, och var och en måste få välja själv. Om man inte vill visa sina känslor så är det ok, men det är lika ok att visa de bittra känslorna, så länge alla är på det klara med att det aldrig handlar om att man tycker illa om dom.

Jag har en del nya vänner i min bekantskapskrets, varav jag skrev detta stycket. Det är så bra fakta för anhöriga!

Och läs boken "Förbättra din fertilitet" , skriven av Camilla Porsman&Dr Paul S. L. Tseng.Om någon läser som är barnlös och vill maila mig, så går det bra att maila på: prillan_thecat@live.seKram på er

Egentid.......Är precis vad vi haft denna helgen....En rätt mysig helg har det varit faktiskt och jag har en del saker att se fram emot....Vi har alltid firat alla hjärtans dag, men inte i år. Jag är trött på krystade "måste-köpa-något"...

Det räckte långt med kramar och gos med min sambo<3 och grannens hund som vi lånat :-)

Fredag och lördagen var dessutom grymt soliga och det var mycket skönt!

Idag har vi bara slappat och varit ute och promenerat...Dessutom så låg jag och drog mig riktigt länge i morse, och det var skönt...Ibland vill man bara göra "inget" liksom. Bara vara.

Nu börjar det dessutom sticka upp diverse vårblommor i mina små rabatter och snart kan man vara ute och påta, kanske sätter vi upp ett staket i år också, får se. I vilket fall som helst så är det väldigt avkopplande att vara ute och rota i rabatterna, eller läsa en bok eller vad man nu vill.

Faktiskt så blir jag mer och mer fäst vid denna lägenheten för varje år som går, jag trivs riktigt bra här! Det är ju alltid kul...Trodde inte jag skulle trivas alls i skurup i och med att jag är en stabo egentligen, men i skurup känner jag mig hemma....

Nu ska jag krypa upp i soffan och se criminal minds, sedan hoppa ner i sängen och krama på min lilla nusse haha :-DGodnattSaker jag drömmer om# Sommaren, behöver den desperat nu.

# Att få vara pigg

# Att allt ska bli bra igen

# Att börja läsa böcker igen

# Att bara åka långt, långt bort någonstans till värmen och skita i allt annat

# Att våga

# Att bara ha en favorit produkt av alla skönhetsprylar jag har

Ni vet ju vad man säger, kan du drömma det så kan du göra det.


//AjaRSS 2.0