En liten ramsa...


Ett paket jag fick i min låda,
vad var det ögat mitt skåda?

Ett litet brev med något smått,
som på mina läppar smakade gott.

Vem är det som är så rar?
Jo det är Karin, på Vacker&underbar!Tack så mycket :-)Ungen
Vi hade jättemysigt i lördags när vi passade Edda, det gick så bra. Hon gillar nog farbror Tobbe (mer toppe kanske:-) och faster Anjala...Hehe...Hon är så duktigt på att prata fast hon inte fyllt 2år ännu, Inte många barn kan uttala mitt namn så bra...:-)

Snacka om att man uppskattar att man INTE har barn nu, efter att hon åkt hem. Man kan liksom bara bry sig om sig själv igen. Dock blir det ju annorlunda med ens egna barn, för nu har jag ju följt efter henne överallt för att vi inte har barnsäkrat vår lägenhet, och det är ju jobbigt.


Snart fyller hon ju 2 så jag försöker tänka ut en bra present....Den ska vara bättre än alla andras ;-)Vi har ju umgåtts med min bror och hans sambo mycket sedan de fick henne, och vi vill ha en stark relation med Edda, för det ger så mycket bra minnen som hon kan bära med sig resten av livet. Jag minns själv båda mina fastrar med glädje. Lotte hade alltid med en 5 krona till mig, och en gång fick jag ett helt påskris fyllt med 5 kronor. Min andra faster Tina, ägnade mycket tid i vår källare åt hantverk och så, och hon lämnade alltid en rolig lapp till mig att läsa när jag kom från skolan...Det är sånt jag vill ge Edda, och det ser ju bra ut än så länge. Det betyder också mycket för ett barnlöst par att få ha en sådan relation med ett barn.
Kram AjaSommarhuset!
Dessa bilderna är från sommarhuset sommaren 08. Ligger utanför Norrköping. Alldeles underbart ställe, särskilt för barnen.


Okej, stuga kanske är en underdrift, men jag brukar kalla den det. (Min sambo vill inte vara med på bild, inte heller min pappas företagsbil ;-) )


Körsbär, sura som f-n


Höger om huset


Bakom huset


Utedassen snett framför huset


Taget från bryggan, högra sidan.Badplatsen


Bryggan, taget från högra sidan av huset


Vi är bra på att hitta larver :-) Denne heter couscous eller något sånt. Det latinska namnet då ju. Jag vet vi är "larviga"...Haha, den var dålig! ;-)


Hon är riktigt fotogenisk, den där systern :-)

Det var alles, orkar inte lägga upp fler bilder. I helgen blir det övernattning av snart tvååriga Edda, min brors dotter.
//Aja

Maja
Tänkte visa några bilder på Maja, min lillasyster! Världens sötaste lillasyster i alla fall...:-)

Lekte lite med bilden i photoshop. Bilden är tagen uppe vid vårt sommarhus utanför Norrköping.

Det var roligt att mecka i photoshop, gör det alldeles för sällan! Tänkte visa lite bilder på sommarhuset sedan, bilder tagna förra sommaren...Mvh AjaNy design!

Tack snälla Anna (http://annasara.net/index.html) för att du fixade min blogg så fint! Är mycket nöjd! :-)

Om du också vill ha en design av Anna, så klicka in på länken ovan och läs hur du går till väga.
Kram!
Födelsedag!
Jag undrar en sak, vad är meningen med att kunna överklaga en moderators beslut på ett forum, om alltid "högsta hönset" står bakom beslutet? Då kan man ju inte överklaga, inte lönt...Självklart kan alla göra fel eller fatta fel, men uppenbarligen är det inte alla som erkänner det. :-)


För övrigt, så fyller jag snart år :-) Fast jag ska inte fira, vi kommer nog hitta på något tillsammans senare i vår, jag och sambon...
 

Förövrigt så får jag väl blogga lite mer skönhet snart, vet inte var jag ska börja haha! Har så mycket nytt....Bland annat en del lack från sephora :-)Gonatt!


// Aja
Lite bilder...Satt och kikade igenom sommarens, eller snarare förr-förra sommarens bilder från sommarhuset...En hysteriskt rolig, och de andra, tja, rätt fina....Bilderna är tagna av mig.

En helt underbar larv!!! Man blir glad bara av att titta på den!


En till på samma larv, bara för att den är så fin...


Man blir sugen på sommar, eller hur?


Här jag jag lagt tillbaka honom på en säker plats...


Jag är i alla fall bra på att hitta söta små djur :-) Never mind min nerbitna tummeOch nu den roliga...Det är jag och mina fyra småsystrar!
Nersmetatde med blå-lera...

Det var alles!


//Aja
Dumma kommentarer!
Några sådana har jag fått den senaste veckan, och jag har aktiverat kommentargranskningen! Jag tror att jag vet vem det är, men det är inte lönt att delge sina misstankar när man inte är säker.

Förövrigt så släpper jag inte igenom orealistiska kommentarer som bara innhåller lögner med mera. Låt bli att kommentera alls då, tack.


//AjaSanningen

Jag har bestämt mig för att berätta hela historien från början, angåendet forumet jag var medlem på. Jag behöver inte svartmåla och nämna namn, för det tycker jag är onödigt, och jag tror att de flesta förstår ändå, och de som inte förstår behöver inte göra det heller för dom har inte med saken att göra, detta jag ska skriva riktar sig främst till andra med skönhetsrelaterade bloggar och intressen, och som varit eller är medlemmar på forumet jag pratar om.


Så, här börjar jag.


Troll, alla vet vad ett sådant är väl? Då syftar jag inte på dom i skogen. Ja, det var jag som var "trollet" på den stora, kända skönhetsbloggen. Jag skrev några dumma kommentarer, elaka var dom inte i alla fall, och egentligen var det mer åsikter som jag inte vågade stå för.

Vad skrev jag? I korthet, att det var orättvist att större bloggar fick mer saker i Beautybagerna som florerar. I lite mer sura ordalag, jag var nämligen på fruktansvärt dåligt humör, eftersom att jag efter månader av att ha pumpat in hormoner i kroppen under vårt tredje och sista provrörsbefruktningdförsök, satt och blödde som fan, två fina embryon av topp kvalitet som bara rann ut mellan benen med samtidiga smärtor, och givetvis ett flertal graviditetsbesked från nära och kära. Jag bad om ursäkt för att jag skrivit på det sättet, och visst, jag var förlåten, påstods det.

När jag sedan ville bli medlem i nätverket med min blogg, så döjde det många många månader innan jag fick det, pga det som jag gjort. Visst, tänkte jag, något straff ska jag ju få, så är det, som man bäddar får man ligga.

Det tråkiga är dock, att jag alltid haft en känsla av att andra håller ögonen på mig, bara väntar på minsta snedsteg, allt för att varna mig  för att sedan bli utkastad. Många gånger var varningarna att jag diskuterade för mycket....Hmm...Konstig varning och jag kan inte se att jag gjort något annat fel än när jag "trollade", och det skulle ju vara glömt????

Ett tag så räckte det med att en medlem av lite högre rang tyckte tvärtemot mig, då tyckte nästan alla så. Ingen vågar direkt gå emot de som är moderatorer eller varit medlemmar längre.  Det som sker där är inget annat än maktutövning, och jag kan säga att jag är glad att jag upptäckte vad som är sann vänskap och vad som inte är sann vänskap.

Jag fick pm där det stod i korthet; Ta inte åt dig så mycket, du måste kunna ta kritik och inte ta allt personligt.

Ja, okej, jag såg mina brister, och ändrade dom.

När jag sedan för första gången skrev ett långt inlägg om hur jag verkligen kände att det gick till på forumet, då var det helt plötsligt de andra som sagt åt mig att inte ta kritik personligt, som tog det personligt. VÄLDIGT personligt.

Jag åkte inte ut föräns jag publicerade diskussionen på min blogg, eftersom den var bortplockad från forumet. Alltså, betyder det en del att man uttrycker sina åsikter på sin egen blogg. För namn eller något sådant publicerade jag inte. Hade man inte trott att man sagt eller gjort fel så hade tråden fått vara kvar eller hur?

Jag kände ett tag att vissa hackade medvetet på mig pga av andra saker, och så var det också. Och det är faktiskt det som är just nätmobbing. Skulle det finnas på merparten av alla forum men absolut inte på detta? Såklart inte, det finns överallt, men det sker i det tysta.

Nu hade jag sån tur att jag kom till en punkt när jag vågade säga vad jag kände, och det är jag glad för, för jag har det bättre utan forumet om det är så att man måste vara "falsk" för att vara där. Alla ni som inte sa emot mig, men som ville, i det tysta, jag förtsår. Jag har själv suttit i situationen där jag inte vågat säga emot någon "högre" med risk för att bli utpekad.

Jag vet av ren fakta att det finns de som håller med mig, ni är välkomna att kommentera anonymt om ni vill så, jag skulle aldrig få för mig att publicera ip nummer eller liknande. Eller håll med i det tysta, jag vet vad som döjer sig där.


Men är det inte konstigt, att moderatorerna ALDRIG har fel på detta forumet. Det känns som om de backar upp varandra eftersom de är vänner, och då är man faktiskt partisk! Det är ju inte konstigt att bägaren rinner över tillslut när det är som ovan...
Allt var ju som sagt, inte alls glömt. Jag hyser ingen agg alls, tycker bara att det är tråkigt att information som skulle kunna förbättra ett forum ignoreras.Och jag är faktiskt STOLT över att jag vågade. Jag må stå helt ensam, men jag vågade :-)//Aja
Och kom ihåg, riktig lycka finner man själv

Börja igen
Nu när jag äntligen lämnat sekten....Förlåt, FORUMET, där jag hängde en del förut, så har jag faktiskt återfått blogg-lusten :-)

Fantastiskt! Jag har också lärt mig att skaka av människor som inte vet när man ska sluta. Det känns bra och jag börjar få lite ny energi, vilket är vääääldigt skönt. Trodde aldrig att jag skulle nå denna dagen, men ändå, här är jag.
Kram Aja

Liiiite besviken
Jag ät liiiiite besviken på en person som jag trodde stod för vad hon tyckte. Du vet nog vem du är. Jag trodde mer om dig, men uppenbarligen var det inte som jag tänkt.


Mina regler


Jag tänker sätta upp några regler som gäller för min blogg!1. Anonyma kommentarer publiceras ej

2. Kommentarer som jag inte ansens stämmer överens med verkligheten, kommer ej heller att publiceras

3. Kommentarer där någon ger kritik till åsikter kommer ej heller att publiceras, kan man inte acceptera att andra är av  olika åsikter, behöver man inte läsa min blogg.


Enkla regler, som gäller här på min blogg. Gilla läget eller inte, det är valfritt. Alla som vill får lov att kommentera SIN åsikt, däremot plocka dom bort om där bara står "du har fel" tex. Meningar som inleds med "jag tycker" välkomnas och kommer oftast besvaras. Jag har ingen stor, populär blogg, men jag kan fan i mig bestämma vad som ska publiceras här eller ej. Om man själv inte kan ta kritik bör man inte säga åt andra att de inte kan ta kritik. Man är knappast dålig på att ta kritik bara för att man är ärlig. Dessutom kan jag inte se att jag fått kritik? Jag fick respons på ett inlägg på ett forum...Då ska man nog vara psykolog för kunna se om det utgör en som ej kan ta kritik.Förövrigt så ÄR jag dålig på att ta kritik...Men, detta gäller ej heller att jag fått kritik, snarare någon annan.(?) Som inte tog det så bra.


Helt plötsligt tycker man att det är ok att inte föra alla heta diskussioner bakom lås och bom? Konstigt... ;-)

Kommer nog inte återvända till forumet, skulle kännas något falskt.


//Aja

Vill dela med mig av en diskussion...Jag vill dela med mig av en diskussion som pågår (Pågick) på nätforumet jag "hänger" på (Hängde)

Här är den i sin helhet, men inga namn eller liknande.

Trevlig läsning.


Och skam den som visar sina åsikter....SKAM. (Ironi för dig som inte förstod)


JAG
Nu känner jag att jag måste säga detta!

Det känns som om så fort det går lite hett till i en diskussion, så är någon där och låser tråden!! VAD är meningen med det?!

Är vi inte vuxna människor!? Jag har lärt mig att skriver man något får man stå för det, online eller ej! Kan man inte stå för det man skriver behöver man inte skriva alls tycker jag!

Sen så tycker jag faktiskt att när det väl blir ett "påhopp", och en person går emot, så går ALLA emot, vet ni vad det kallas? NÄTMOBBING.

Jag fattade inte föräns jag visade en vännina en tråd här, och hon sa "Det är ju nätmobbing".


Det är taskigt och tråkigt och nog borde man kunna visa att man tycker utan att få syrliga kommentarer.


Jag har inget allmänt emot
FORUMET
, men så här jag  känt ett tag nu, och det känns bra att skriva ner det och stå för det. Orkar inte hålla det inom mig, det känns falskt.

FORUMET
 är (eller tyvärr VAR) som ett andra hem för mig, och jag tycker att vi kan bete oss som de vuxna vi är. JAG inkluderat, som ibland inte skriver i de bästa ordalagen, men jag är medveten om det i alla fall, och erkänner det. Jag själv har varit dålig innan på att ta kritik. Jag hänger kvar fortfarande, men jag är hellre inte här alls om man ska behöva känna att man inte blir respekterad...


Det var allt jag ville säga, go ahead och lås tråden, säg emot eller anmäl till moderator, eller vad F stäng av mig vetjag!!! Jag kommer stå för det jag har berättat och det jag tycker i alla fall. Och ingen kan ändra min åsikt.Som någon sa; Kritik måste man tåla. (Om än ta viss kritik med en stor nypa salt efter ditt eget omdöme)


Medlem
Jag väntar tills du har slutat uppdatera tråden.JAG
Det har jag gjort nu.


Moderator
jag förstår faktiskt inte ditt inlägg här,
---. jag låser en tråd när jag tycker att den har övergått till tjafs som inte leder något vart. det finns andra forum att tjafsa i, om man känner för det.

JAG
Det är skillnad på att tjafsa och tåla varandras åsikter, och faktiskt lyssna på vad andra säger. Det finns andra som har märkt av detta på detta forumet, även om inte alla vill stå för det de känner. Jag syftar just nu på tråden du låste. Jag ville bara dela min åsikt och inte bara glatt le som man lätt gör. Jag kan inte och vill inte göra något åt att du inte delar min åsikt, det är frivilligt.


Moderator
var du inte färdig med att dela med dig av dina åsikter, eller tycker du att det också behövdes ältas?
problemet med den tråden var snarare att folk inte vet när de ska lägga ner och när det inte leder någonstans längre.Medlem
Just här är jag faktiskt med MODERATOR, tråden hade blivit off topic, både "sidor" hade förklarat sig, det var enkelt missförstånd, men tråden handlade inte längre om orginal ämnet. Förstår att den stängdes  Leende (smiley)JAG
Jag ältar hellre tills alla förstår att det inte BARA handlade om den tråden. Jag tycker det är tråkigt att man måste låsa en tråd mitt när någon försöker föklara sig, det är orättvist för den som försöker förklara, och man kan ju faktiskt bara skriva ett inlägg och typ säga OT eller något. Nej, jag är inte färdig. Jag tänker stanna kvar och besvara vad alla andra tycker tills jag blir trött och ska sova


Medlem
Men det var ju inget som måste förklaras inför alla, i just det här fallet, MEDLEM och MEDLEM (var det?) kan ju fortsätta via PM, det är framförallt de två som ska känna sig nöjda, eventuellt MEDLEM.
Den andra tråden som jag minns låstes var också ett gräl mellan två personer, det gör sig inte i forumet, det bör ske privat  Leende (smiley)JAG
Ja för guds skull, hyssja med allting. Och VÅGA inte tycka något annat än vad alla andra tycker...Det kan ske vart det vill, jag tänkte bara skriva vad jag tycker...Medlem
Men ---, tycker du inte det är tradigt när det bara blir tjat fram och tillbaka, diskussitionen redan är uppklarad som ett missförstånd och man kommit ifrån ämnet helt?
Att låsa  tråden var kanske inte den första lösningen jag skulle tänkt på, utan att säga till personerna att ta det privat isåfall, men det hade man ju gjort någonstans i nämnda tråd tror jag.

Det är trådar som den här och diskussitioner som i tråden som blev låst som får mig att sucka, skaka på huvudet åt folk och inte ilja vara på FORUMET mer, det börjar bli som Stylesearch snart juJAG

Ja det är tråkigt när man inte kan vara sig själv online. Eller ingen här klarar av diskussioner? Bara jag kanske? Inte förr men nu.


Medlem
Vänder du inte taggrna lite väl mycket utåt nu? Tycker det verkar som att du söker diskussition (bråk?) på nåt sätt, faktiskt.
Visst ska du få uttrycka din åsikt, men i ditt första inlägg i tråden tycker jag bara du är hetsig och anklagande.
Varför inte ta upp det prvat med MODERATOR när det var hon som låste tråden? För det var ju det ud var missnöjd med från början?
Och vadå inte vara sig själv online? Det fattade jag inte alls.
JAG
Jo, jag vänder taggarna utåt, det gör jag, alldeles rätt. Nej, jag är trött på allt smygande. Jag står som sagt för det...Synd om alla andra misstycker. Jag är nöjd. Jag har lättat mitt samvete.Medlem
Jag tycker väl mest att du verkar vilja starta någon onödig diskussion, fattar inte varför. Missförstånd är väl lika vanliga på internet som som IRL, och folk har även IRL olika åsikter. Inte mobbar ju folk varandra bara för dem har olika åsikter och försöker reda ut dem
JAG
Ja, du får tycka vad du vill...Tyvärr kan du inte ändra mitt tyckande, inte heller säga att min åsikt är fel, utan bara vad du tycker....Som sagt jag välkommnar ALLAS åsikter....Menar du att nätmobbing inte existerar, eller bara inte på detta forumet? Bra om du har koll på hela forumet tycker jag.


Medlem
Smygande? Att ta det privat istället för att bräka ut det i en hel tråd och sprida negativ energi, skulle inte det vara bättre? Och att söka bråk? Det är ju bara dumt.
Men det är ju bra att du är ju nöjd.  Då kan jag avsluta min del av disussitionen. Jag kommer inte läsa den här tråden mer, det är för mycket negativ energi för att jag ska må bra.
Kalla det feghet eller vad du vill, "att inte kunna ta en diskussition". Å andra sidan är det ingen sådan heller, eftersom du ändå kommer vända taggarna utåt och anse att alla har fel.
Tack för mig.Moderator
o.k., här kommer ett utdrag av forumreglerna:

11. Lyssna på FORUMETS moderatorer! De finns här för allas trevnad, och deras beslut gäller. Vill man opponera sig mot en moderators beslut i en situation så hör man av sig till FORUMETS redaktörer, användarnamn "-----" och "-----", via PM eller mail: RADERAT eller RADERAT Diskussioner kring våra moderatorers beslut ska inte föras på forumet.
alla regler hittar du här: LÄNK BORTTAGEN

och det betyder att din tråd bryter mot reglerna, ---! reglerna finns till för trevnadens skull, och att sitta som du gör nu, att mucka gräl är faktiskt mer egoistiskt än något annat. trivseln är faktiskt en av de faktorer som gör detta forum till ett bra och mysigt forum att vara på, för alla.


Medlem
Nä såklart existerar nätmobbning, men jag ser inte av det här. Du är ju bara ute efter bråk, gå och bråka någon annan stans istället för att dra ner stämningenJAG
Jaså, det insåg jag inte. Jag berättade min åsikt. Synd att du tar det personligt. Kan inte läsa någonstans att man inte får berätta vad man tycker, tyvärr.

Du kan ju alltid låsa tråden.Medlem
Men lilla gumman nu får du väl ändå ta och ge dig. Jag sa aldrig att det skulle "hyssja"s med någonting. Men om det är två personer som träter anser jag att man kan ta det via PM, inte i forumet då andra inte är inblandade. Nu är det ju du som vänder allas våra ord till något de inte var från början. Jag sa aldrig något om att smyga eller "hyssja" utan att det som är privat ska tas privat.
JAG
Tänker inte citera för fler än  en frågar ska besvaras.


Det är så att det tidigare hänt saker, jag tror jag skrev innan att jag inte enbart syftade på detta, men det också.

Men ändå, det är ju just det hyssja betyder.


JAG
Och nej, jag är trött på det och tänker inte ge mig. Jag har äntligen vågat säga det jag tycker, och det är jag glad för, vilka än konsekvenserna är.Medlem
Om du tar åt dig av saker som händer, varför tog du inte det då med någon istället för att anklaga hela forumet nu för ett nätmobbarforum och försöka skapa dålig stämning?


Medlem
Nu får ni sluta, allihop! Jag tycker det här är en relevant diskussion men den kan föras betydligt mer nyanserat än såhär! Det finns ingen anledning att bli aggressiva eller använda härskartekniker.Moderator
med anledning av tidigare nämnda regler låser jag tråden för att senare radera den.JAG
Ja för det var ju det jag ville...Det var ju inte så att jag bara ville berätta vad jag tyckte. Berättar man vad man tycler så muckar man uppenbarligen gräl.Medlem
http://synonymordbok.com/hyssja

Synonymer till Hyssja

   1. Tysta

Det är ingen som försöker tysta dig, inte här inne iaf. Vi håller inte med dig Leende (smiley) Var det inte det som du ville att folk skulle få uttryka? Sina åsikter?

Här slutar diskussionen.  Tråden blev låst (det förväntade jag mig)

Jag är bara en person med många åsikter, som jag nu för tiden tänker stå. Passar det inte så gör det mig inget. Jag har ett annat liv utanför internet.
En kärleksfull sambo och ett rikt och trevligt liv, och jag känner inte att jag måste sätta mig på andra

Tjingeling!//Aja
Självplågeri??
En spikmatta har jag fått av min kära mamma i födelsedagspresent! Den indiska modellen! Den är superbra kan jag säga...Även en spikring...Man rullar den över fingrarna....Det är verkligen bra avslappning båda delarna!

Annars så är vi bjudna på middag hos min mamma imorgon, har saknat henne, var ett tag sedan vi var där...Så det ska bli skoj :-)

Kanske sticker vi in om till min pappa efteråt, får se hur vi känner, vill ha lite tid för oss själva på söndagarna också...Mysa och bara vara...Egentid....Jag <3 egentid hehe ;-)

Det enda som fattas är ett badkar, helst ett sådant gammalt, djupt...Åhhh vad mysigt det hade varit! Vi badade alltid skumbad tillsammans i vår gamla lägenhet...Det saknar man ju...Gonatt!Vad definierar en bra beautyblogg enligt dig?


Det är veckans bloggtema på pret-ty.

Det är en rätt klurig fråga, finns nog inget rätt/fel svar, bara en himla massa åsikter.

Min blogg började som en ren skönhets  blogg, men har blivit mer och mer personlig. Men det tycker inte jag är konstigt. Skönhet är inget som sitter enbart på utsidan, det finns en himla massa på insidan också! Som jag brukar säga: "Ytlighet sitter inte på utsidan"...Ett citat som jag faktiskt själv kommit på :-) (Tror jag haha)

Jag skriver ju inte mer så mycket om smink, utan mer personligt, men för mig är det en sorts skönhet. Att visa sitt allra innersta för de som läser, DET tycker jag är skönhet. Att våga skriva saker som berör.

Det lustiga är att man märker vilka som inte riktigt klarar av att man skriver personligt, för man får mycket färre kommentarer, ingen vågar, vet inte vad de ska skriva...


Jag kämpar för mer inre skönhet!!! Våga visa dig själv! inifrån och ut!
Världens sötaste! <3

Världens sötaste bebis har jag träffat idag!! Min sambos pappas fru fyllde år idag, och hade lite kalas, hennes syster kom också och hon har en liten 7-månaders baby, Anton, och han var bara såååå söt....Jag blev helt förälskad i honom...Jag tycker att alla bebisar är söta, men han var speciell...Jag vet inte varför, kan vara för att han liknar min kusins son Danny, som jag passade nästan alltid under hans första år...Han kallade mig mamma till och med...Det är lite sorgligt ju...

Men åhhh!! Denna lille killen hade jag tagit med hem om jag fått ;-)  <3 <3 <3

Födelsedagar!
Imorgon blir det födelsedagsfika hos släkten, förhoppningsvis med hembakade kakor!! Det ser vi fram emot :-) Annars är allt bra, våren är på g seriöst här nu, känns det som, och 3 spännande möten väntar i framtiden. Nu börjar det hända roliga saker! Förmodligen en liten minisemester när sambon är sjukskriven också...


Snart så fyller ju jag år också, och jag kan inte bestämma mig för om jag ska önska mig singstar eller guitar hero...En ny digitalkamera ligger högst på listan, förhoppningsvis av pappa ;-)


Och en jätterolig sak! Vi ska passa min brorsdotter, Edda, den lilla rödtocken hehe....Det blir första gången hon kommer sova över, det kommer säkert att gå strålande, hon är ju så förtjust i oss båda. Tobbe passar när det handlar om att skoja och jag passar när man blir ledsen, bra komplettering haha! Hon är för söt...Har exakt samma hårfärg som min sambo, som har rött-rött-rött....Det konstiga är att ingen av henne föräldrar är så rödhåriga, men, det är inte min sambos föräldrar heller i och för sig...Det ligger väl längre tillbaka antar jag...

Nu ska jag lägga mig.


Godnatt :-)

RSS 2.0