ang forumNu känner jag att jag måste säga detta!

Det känns som om så fort det går lite hett till i en diskussion, så är någon där och låser tråden!! VAD är meningen med det?!

Är vi inte vuxna människor!? Jag har lärt mig att skriver man något får man stå för det, online eller ej! Kan man inte stå för det man skriver behöver man inte skriva alls tycker jag!

Sen så tycker jag faktiskt att när det väl blir ett "påhopp", och en person går emot, så går ALLA emot, vet ni vad det kallas? NÄTMOBBING.

Jag fattade inte föräns jag visade en vännina en tråd här, och hon sa "Det är ju nätmobbing".


Det är taskigt och tråkigt och nog borde man kunna visa att man tycker utan att få syrliga kommentarer.


Jag har inget allmänt emot forumet, men så här jag  känt ett tag nu, och det känns bra att skriva ner det och stå för det. Orkar inte hålla det inom mig, det känns falskt.

Forumet är (eller tyvärr VAR) som ett andra hem för mig, och jag tycker att vi kan bete oss som de vuxna vi är. JAG inkluderat, som ibland inte skriver i de bästa ordalagen, men jag är medveten om det i alla fall, och erkänner det. Jag själv har varit dålig innan på att ta kritik. Jag hänger kvar fortfarande, men jag är hellre inte här alls om man ska behöva känna att man inte blir respekterad...


Det var allt jag ville säga, go ahead och lås tråden, säg emot eller anmäl till moderator, eller vad F stäng av mig vetjag!!! Jag kommer stå för det jag har berättat och det jag tycker i alla fall. Och ingen kan ändra min åsikt.Som någon sa; Kritik måste man tåla. (Om än ta viss kritik med en stor nypa salt efter ditt eget omdöme)Någon som har en åsikt att stå för? Välkommen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0