En fråga till spädbarnsföräldrar!



Hur många blöjor ca går det åt på ett dygn? Ska packa bb-väskan men vill ej släpa med ett helt paket med blöjor...Det kan ju förstås skilja sig mycket från bebis till bebis men ändå, hur många blöjor gick åt för er?

Och fanns det något du efterhand saknade som du inte packat i din bb-väska? Något man kanske inte tänker på...


Hur många bebis-ombyten ska  vi ta med?

Kommentarer
Postat av: Linda

Det kanske är olika med olika sjukhus men de fanns blöjor att ta till ens lilla nyfödda på bb. Annars i början gick det åt kanske en åtta blöjor /dygn...

2010-04-07 @ 17:04:49
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Linda

Skulle ju skriva mer men hann skicka innan :)

Hur många bebisombyten man behöver beror ju helt på hur länge man blir kvar, vi va kvar 3 dygn efter förlossningen så jag hade tur som lagt ner flera ombyten. Hade en omlottröja, en body, två par byxor och en tjockare bomullsjacka. Och filtar är bra att ha men de finns ju oxå på sjukhuset iof :) Sen på bb har man ju mest sin bebis i famnen i just en filt utan så mycket kläder, mest hud mot hud men ändå, lite kläder kan vara bra. En bommullshjälm till hemresan kanske kan vara bra.

Om jag ska tipsa om något mer så- tofflor! Du vill ine traska runt på sjukhusgolvet i bara strumpor. odis och läsk för energi. Man får ju ingen mat när man ska föda så socker e bra! Jag frågade faktiskt om ja kunde få mat vid ett tillfälle och trodde de skojade när de sa nej :P Saftsoppa o macka va allt.

2010-04-07 @ 17:14:41
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: unique

Vi fick blöjor. Hör med bb. Onödigt att ta med ju. Vi låg 3 dygn o klarade oss på 2 ombyten lätt. Jag är glad att jag packade ner stora mysbyxor och en gossig kofta och mjukt toalettpatter :)

2010-04-07 @ 19:00:41
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0