Moa sjuker

Moa är lite sjuk. Började väl så smått i måndags kväll med lite feber och kink. Host också. Hon hade väl 37,7 så egentligen var det inte feber men eftersom hon brukar ligga runt 37 så är det feber för henne. Hon var ju också väldigt besvärad och vi har fått rådet från bvh att om hon verkar väldigt besvärad nu så här i tand-tider så ska hon ha alvedon så det fick hon.

Sen vaknade hon på tisdag morgon med 39,5 ungefär, och DÅ var hon väldigt hängig...Ush, inget kul! Hon var rätt medtagen, inte ens fjärrkontrollen var kul att leka med och då är man sjuk. I alla fall om man är en Moa. Så det var bara alvedon och ventolin eftersom hostan inte var av denna värld. Sen somnade hon direkt, precis efter att hon vaknat, utan mat och allt. Sen sov hon typ resten av dagen. Eftersom hon sover bäst i vagnen så var vi ute hela dagen. Skönt för henne då hon behövde sova.

På kvällen hade hon nästan 39 grader igen så det blev alvedon och sängen då med. Ventolin också för då får hon i alla fall sova i några timmar utan att besväras av hostan.

Igår var hon lite bättre, eller mycket jämfört med tisdagen. Och idag är hon ännu bättre, ingen feber alls än så länge. Dock så rinner snoret och hostan sitter i, hon är dessutom helt hes.

Det är på bättringsvägen i alla fall.

En positiv sak är i alla fall att jag sålt vår sulky för 2100 kronor! Vi köpte en annan för 400 kronor så det tjänade vi ju 1700 kronor på :-) Perfekt att kunna lägga undan till sommaren.

Det blev en teutonia solano vi köpte! Har länge velat ha en sådan men de är svåra att hitta då de inte säljs i sverige längre.


Än så länge är vi nöjda med den :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

stackars liten, inte lätt o vara så förkyld när det är så varmt, skickar en kram / farmor

2011-04-28 @ 17:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0