Varför allt kämpande?

Verkar som att alla föräldrar är helt fanatiska med att deras barn ska somna själv och sova i eget rum så tidigt som möjligt. Pallar inte med denna fanatiska stress! Vi har aldrig stressat Moa med att somna själv, vilket har resulterat i att hon somnar själv alldeles utmärkt och har gjort en lång tid.

Ungefär lika fanatiska är folk med maten de ger till sina barn. Visst, man ska vara noggrann med vad man stoppar i dom och varför, men någonstans får man dra gränsen. Man skapar ju männsikor som blir mat-fanatiker, det är faktiskt ett matmissbruk det också. Det ska vara sunt på båda hållen, inte bara det ena.

Inget ska gå till överdrift. När det går så långt att man fanatiskt kollar ingredienslistor på ALLT man ger sina barn, DÅ har det gått för långt.


Sunt på båda hållen, glöm inte det.Godnatt

Kommentarer
Postat av: Anna

WORD!Är också så jävla trött på dessa fanatiska morsor som tror att de gör något bra för sina barn. Det blir liksom fel på andra håller där...Det är inget sunt förhållande till mat det heller. Man ska inte göra så stor sak av det helt enkelt...Dom är så inne i det de håller på med så dom ser inte att det går till överdrift...Håller HElT med dig.Inte tåler de att andra tycker olika än de heller.

2011-04-17 @ 00:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0