Lite klag...




Urk säger jag bara. Detta har varit en sådan tråkig dag. Har inte haft någon lust att sminka mig alls efter temaveckan hos sminkan...Hittar ingen inspiration...

Är också bara så trött på människor som fiskar beröm genom att skriva "detta blev sååå fult" mm....Beröm ska liksom komma naturligt...Man känner sig ju tvingad att säga emot om någon skriver så. Vet inte, kanske har med självkänslan att göra? Eller trött på dem är jag väl inte, jag tycker synd om dem, det är det jag gör.






Tack för alla kommentarer om min kisse föresten.



//Aja







Kommentarer
Postat av: sminkjante

Jag känner mig också lite tom efter sminkans temavecka. Bilderna som rouaa har är underbara men jag kan inte förmå mig att tolka dom.



Hoppas du mår bättre snart:)

2009-01-23 @ 10:42:03
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: daniella

Jag har lagt upp en länk på min blogg, hoppas att det inte gör någonting?!

2009-01-23 @ 13:48:11
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: daniella

jaddå, inga som helst problem =)

2009-01-23 @ 14:30:12
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Men måste det vara så som du tolkar det? Jag kan ibland tycka att min makeup är dålig utifån vad jag borde ha kunnat öra eller vad jag hade tänkt göra. Får inte jag säga det då? det är inte att fiska efter beröm utan mer att vara tydlig med att jag inte kunde utföra det jag föresatt mig. Det är klart, man kan ju avstå att visa "misslyckade" makeuper, men då faller grundidén med t.ex min blogg, som ska funka som ett arkiv för mig som jag kan lära mig av och gå tillbaka i, och säkert finns det ler som nyttjar sina bloggar på samma sätt.

Jag tycker du var hård i ditt uttalande här.

Och förresten, ingen tvingar någon att kommentera. Jag kommenterar inte en tredjedel av det jag tittar på. Är det inget positivt jag vill framhålla så klickar jag mig bara vidare.

2009-01-24 @ 10:36:50
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: aja beautyblogger

Sminkan: Alltså jag tolkar det som att vissa (har inte sagt att det är du) skriver så succesivt bara för att få beröm. Det är bara min åsikt, så tolkar jag vissa bloggar.

2009-01-24 @ 19:29:08
URL: http://beautyblogger.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Jag tog det inte som att det skulle handla om mig, så egocentrerad är jag inte. Du får göra din tolkning, jag bara försökte visa saken ur ett annat perspektiv, typ det jag tolkar den typen av uttalanden som.

2009-01-24 @ 22:26:17
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: aja beautyblogger

Det kanske behövs ibland att man är lite hård i sina uttalanden? Det har jag varit med om och det har hjälpt mig.

Man kan inte bara mesa med, som många gör. Många "dyrkar" och "fjäskar" bara för att alla andra gör det och man vill väl inte ha uppmärksamhet därför? Inte jag i alla fall...



Det är min åsikt och ingen behöver känna sig påtvingad den, men på min blogg skriver jag det jag känner. Inte för att vara dum, utan för att det är mina känslor och jag tänker vara ärlig med dom.

2009-01-24 @ 22:45:25
URL: http://beautyblogger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0